Τηλεδιάσκεψη του Δ/ντη Α/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων και ιατρών με τη σχολική κοινότητα σχετικά με τον COVID – 19 στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία

Σε ενέργεια όσων αποφασίστηκαν στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 20/9/2020 στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Ηπείρου, στην οποία συμμετείχαν οι Δ/ντές Εκπ/σης Ιωαννίνων, οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες Υγείας & Παιδείας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωαννίνων και εκπρόσωποι του ΕΟΔΥ και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας, η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ενημέρωσης της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ειδικότερα ο Δ/ντης Α/θμιας Εκπ/σης κ. Ντούτσης Δημήτριος θα ενημερώσει την Τετάρτη 23/9/2020 μέσω τηλεδιάσκεψης τους Δ/ντές, Προϊστάμενους, τους υπεύθυνους Covid  και τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων (όπου αυτό είναι εφικτό), των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων  (250 περίπου άτομα των δύο ομάδων και ώρες 10:00 και 13:30) για θέματα Covid 19 στα σχολεία. Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετάσχουν,  προκειμένου να απαντήσουν σε σχετικά ερωτήματα των εκπ/κών, οι ιατροί: α) η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων κ. Τσιάρα Σταυρούλα, β) η αρμόδια για θέματα Covid-19 του ΕΟΔΥ στη περιοχή των Ιωαννίνων κ. Πανίδη Αλίκη – Ελένη και γ) η υπεύθυνη  ιατρός του τμήματος Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Αναστασίου – Λώλη Ασπασία.

Στη συνέχεια θα προγραμματιστούν επιτόπου επισκέψεις στις σχολικές μονάδες ώστε η σχολική κοινότητα να είναι πλήρως ενημερωμένη για τα σχετικά με τον Covid-19  θέματα.

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β. ΝΤΟΥΤΣΗΣ