Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Χρήσιμα links για το βιβλίο σας

Χρήσιμα links για το βιβλίο σας

Η αγάπη μου για τα παιδιά και τα βιβλία, με οδήγησε στην συγγραφή, ένα όνειρο που είχα από παιδί. Ο τεμπέλης βάτραχος, είναι το πρώτο μου παιδικό βιβλίο και νιώθω χαρούμενη που κατάφερα να αποτυπώσω πάνω στο χαρτί μια όμορφη και τρυφερή ιστορία. Μέσα από τις περιπέτειες των ηρώων μου, τα παιδιά μαθαίνουν ότι η οικογένεια είναι η πυξίδα που μας καθοδηγεί σε κάθε στάδιο της ζωής μας. Τους μαθαίνει την αξία της υπευθυνότητας και της ομαδικότητας, ότι η τεμπελιά είναι κάτι πολύ άσχημο και τον τεμπέλη δεν τον θαυμάζει ποτέ κανείς.
Γι’ αυτό λοιπόν, πήρα το θάρρος να σας στείλω το παρακάτω υλικό, προκειμένου να με γνωρίσετε ως νέα συγγραφέα και να μοιραστώ μαζί σας τα καλά νέα. Στο μεταξύ επιτρέψτε μου να ευχηθώ o “Τεμπέλης βάτραχος” να βρίσκεται πάντα κοντά σας και να σας χαρίζει άφθονο γέλιο.

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε ηλεκτρονικά από τις εκδόσεις του Οσελότου, είτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία κατόπιν παραγγελίας.

Το link κάτω από τον τίτλο [ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ] οδηγεί στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο του Οσελότου, ενώ το link κάτω από τον τίτλο [ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ] είναι το ξεφύλλισμα των πρώτων σελίδων του βιβλίου. Αν έχετε την καλοσύνη και θέλετε μπορείτε να το αναρτήσετε στα social media ή όπου αλλού θέλετε προκειμένου να κυκλοφορήσουν τα καλά νέα.
Συνημμένα θα βρείτε επίσης το για το βιβλίο σε μορφή word, καθώς και την , τα οποία επίσης μπορείτε να μοιράσετε όπου θέλετε.

Δελτίο τύπου εικόνα του εξωφύλλου

Επικοινωνία: zoitheodosiadi@yahoo.com

Τηλέφωνο 6994836816

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Θεοδοσιάδη Ζωή
ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

https://bit.ly/3NWy79v

ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ

https://issuu.com/ocelotos/docs/o_tempelis_vatraxos

Νοέμβριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

ΑΡΤΑ

[smartslider3 slider=”2″]

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση