Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Εκπαιδευτικοί της Χρονιάς

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

Ιστορικό

Ιούνιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Εκπαιδευτικοί της Χρονιάς

Ως Εκπαιδευτικοί της Χρονιάς διακρίθηκαν για το σημαντικό τους έργο, που συγκίνησε την επιτροπή, οι Νικόλαος Γαλάνης και Νάντια Στρατή, για την προσφορά τους στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου Αργολίδας. Ο προϊστάμενος του σχολείου Νικόλαος Γαλάνης δήλωσε: «Μέσα στην πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων δεκαετιών, οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δύναμη να ανταποκρίνονται άμεσα στις προκλήσεις.

Με όπλο τους τη θέληση, τον επαγγελματισμό και την αγάπη τους για το λειτούργημα που υπηρετούν, οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον πυλώνα του σχολείου. Στο πρόσωπο μας εκτιμήθηκε το έργο χιλιάδων αναπληρωτών που στηρίζουν τη δημόσια εκπαίδευση τα τελευταία (πολλά) χρόνια.»

Ανάμεσα στις πολλές και σημαντικές δράσεις τους την χρονιά που μας πέρασε ξεχώρισαν:
• Μετά από συνεχείς αιτήσεις σε μεγάλες εταιρίες της χώρας, το σχολείο δέχθηκε δωρεές είτε χρηματικές είτε υλικές. Οι πρώτες μετουσιώθηκαν σε ολοκαίνουρια επιτραπέζια, αθλητικό υλικό, υλικά για κατασκευές και χειροτεχνίες, εργαστηριακό εξοπλισμό. Οι δεύτερες (καρέκλες, τραπέζια, ερμάρια, ντουλάπες, καινούριοι
υπολογιστές) έκαναν πιο λειτουργικές τις τάξεις για μαθητές και εκπαιδευτικούς αλλά κυρίως συνεισέφεραν στη δημιουργία αίθουσας υπολογιστών.

  • Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, όπου ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος προσφέρει μαθήματα παραδοσιακών χορών, μπήκε κατασκευή των μαθητών για τη συλλογή καπακιών ώστε να γίνει αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.
    • Μαθητές και εκπαιδευτικοί συμμετείχαν στον Παλαμήδειο Άθλο, τον αγώνα δρόμου κάτω από το ιστορικό κάστρο του Ναυπλίου, πιασμένοι χέρι – χέρι ώστε να αναδείξουν τη σημασία της συμμετοχής και όχι της νίκης.
    • Συλλογή τροφίμων για τους άπορους βοηθώντας το συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο.
    • Δημιουργία μαθητικής εφημερίδας.
  • Ημέρα Σάββατο, δάσκαλοι και σύλλογος γονέων καθάρισαν τις αποθήκες από τη μούχλα και τα ποντίκια, πέταξαν ένα τόνο άχρηστων πραγμάτων που μούχλιαζαν και καταλάμβαναν χώρο, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα του σχολείου.
    • Ύστερα από δωρεές εκδοτικών οίκων, η σχολική βιβλιοθήκη απέκτησε 85 ολοκαίνουρια βιβλία.
  • Ύστερα από σχετικό αίτημα στην Cosmote TV, οι μαθητές μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ του COSMOTE History, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
    • Δημιουργία ταινίας μικρού μήκους για τον ρόλο της γυναίκας που βραβεύτηκε από τον ΟΗΕ και συμμετείχε σε Φεστιβάλ κινηματογράφου σε Ελλάδα και εξωτερικό.
    • Ύστερα από την υποβολή ενός πλήρους φακέλου υποψηφιότητας, το σχολείο κατάφερε να εισαχθεί στο Δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών.

Πηγή https://argonafplia.gr/2021/06/04/%CE%B4%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1/

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση