Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Αναστολή λειτουργίας τμήματος σχολικής μονάδας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

Ιανουάριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Αναστολή λειτουργίας τμήματος σχολικής μονάδας

Ενημερώνουμε γονείς , κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι με  απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας , ύστερα από  γνωμοδότηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η λειτουργία τμήματος σχολικής μονάδας του νομού Αργολίδας για 14 ημέρες, λόγω κρούσματος  covid 19.

Οι οικογένειες των μαθητών , μαθητριών μας, έχουν ήδη πάρει σχετικές οδηγίες από τη Διεύθυνση του σχολείου , σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα , ενώ  κατόπιν συνεννόησης της Διευθύντριας Εκπαίδευσης με την Επόπτρια ΚΟΜΥ Αργολίδας, θα ενημερωθούν  άμεσα για τον τόπο και το χρόνο που θα διενεργηθεί η διαδικασία ιχνηλάτησης των παιδιών και των ιδίων , εφόσον το επιθυμούν. Άμεσα ξεκινά και η εξ αποστάσεως εκπαίδευση του τμήματος, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα τους κοινοποιηθεί. Εφιστούμε την προσοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας και των οικογενειών των μαθητών ,  μαθητριών μας στη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων , καθώς και στην πιστή  εφαρμογή των μέτρων για αποφυγή της διασποράς του ιού, όπως αυτά αναφέρονται  στα πρωτοκόλλα αντιμετώπισης, πρόληψης, και διαχείρισης κρουσμάτων Covid-19, προκειμένου για την προστασία της υγείας όλων μας.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση