Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Επικαιροποίηση στοιχείων φακέλων εκπ/κών που προτίθενται να αιτηθούν μετάθεση

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

Ιστορικό

Ιανουάριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Επικαιροποίηση στοιχείων φακέλων εκπ/κών που προτίθενται να αιτηθούν μετάθεση

Σχετικά με την επικαιροποίηση στοιχείων φακέλων εκπαιδευτικών αρμοδιότητάς μας που προτίθενται να αιτηθούν μετάθεση, επισημαίνουμε τα εξής:

  • όλοι οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να υποβάλουν αίτηση για μετάθεσή τους και επιθυμούν να τους προσμετρηθούν μονάδες εντοπιότητας, παρακαλούνται να υποβάλουν αίτημα μέσω του συστήματος για αναζήτηση πιστοποιητικού εντοπιότητας, αναφέροντας το Δήμο εντοπιότητάς τους και τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο – πατρώνυμο – μητρώνυμο – ημερομηνία & έτος γέννησης – Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας).
  • όλοι οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να υποβάλουν αίτηση για μετάθεσή τους και επιθυμούν να τους προσμετρηθούν οι σχετικές μονάδες, παρακαλούνται να υποβάλουν αίτημα μέσω του συστήματος για αναζήτηση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, αναφέροντας το Δήμο οικογενειακής τους μερίδας και τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο – πατρώνυμο – μητρώνυμο – ημερομηνία & έτος γέννησης – Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας).
  • όσον αφορά εκπαιδευτικούς με ανήλικα τέκνα, που φοιτούν σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια, δεν χρειάζεται προσκόμιση κάποιου δικαιολογητικού.
  • όσον αφορά εκπαιδευτικούς με τέκνα που είναι ενήλικα και φοιτούν σε Α.Ε.Ι./Τ.Ε.Ι. και οι οποίοι επιθυμούν να τους προσμετρηθούν οι σχετικές μονάδες, παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν πρόσφατη βεβαίωση φοίτησης των τέκνων τους (ακόμη κι αν την έχουν υποβάλει στο παρελθόν), μέχρι 20-01-2017, σε περίπτωση όμως που αντιμετωπίζουν αντικειμενική δυσκολία στην προσκόμιση των βεβαιώσεων δύνανται να υποβάλουν τις βεβαιώσεις το αργότερο έως 10-02-2017 ώρα 10 π.μ., εφόσον έχουν προηγουμένως υποβάλει Υπεύθυνη Δήλωση έως 20-01-2017 δηλώνοντας ότι: «ο γιος μου/η κόρη μου ……………………………………………….. (ονοματεπώνυμο) φοιτά στο ………………………… (Τμήμα) της Σχολής ……………………….. του …………………………. (Ίδρυμα), από …………………… (ημερομηνία εγγραφής). Η φοίτηση στο Τμήμα όπου φοιτά διαρκεί ……………………………… (αριθμός) …………………………. (εξάμηνα/έτη, αναλόγως). Θα προσκομίσω στην Δ.Π.Ε. Αργολίδας πρόσφατη σχετική βεβαίωση φοίτησης, μόλις την παραλάβω και όχι πέραν της 10ης-02-2017 και ώρα 10 π.μ.».
  • όσον αφορά δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης από τα οποία προκύπτουν στοιχεία που δεν είναι δυνατόν να πιστοποιούνται από πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης (π.χ. δικαστικές αποφάσεις ανάθεσης επιμέλειας τέκνων διαζευγμένων ή άγαμων εκπαιδευτικών, ληξιαρχικές πράξης γέννησης τέκνων που γεννήθηκαν πρόσφατα και δεν έχουν δηλωθεί ακόμη στον οικείο Δήμο, κλπ.) και που είναι κρίσιμα για την προσμέτρηση σχετικών μονάδων, παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν την προσμέτρηση των σχετικών μονάδων να τα υποβάλουν έως 20-01-2017, αν όμως υπάρχει αντικειμενική δυσκολία στην προσκόμισή τους, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν μέχρι 20-01-2017 Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία να αναφέρουν τα στοιχεία αυτά (π.χ. «δηλώνω υπεύθυνα ότι απέκτησα στις …-…-2017 κόρη/γιο που δεν έχει δηλωθεί ακόμη στον Δήμο οικογενειακής μου μερίδας. Θα προσκομίσω στην Δ.Π.Ε. Αργολίδας σχετική ληξιαρχική πράξη γέννησης, μόλις την παραλάβω και όχι πέραν της 10ης-02-2017 και ώρα 10 π.μ.») και να υποβάλουν τα δικαιολογητικά το αργότερο έως 10-02-2017 και ώρα 10 π.μ.
  • όσον αφορά δικαιολογητικά συνυπηρέτησης, δεν υποβάλλονται στην παρούσα φάση, αλλά θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση