ποδηλασία

 

Halloween Bike RodeoΗ ποδηλασία είναι η χρήση του ποδηλάτου για μεταφορά, ψυχαγωγία και άσκηση, ιδιαίτερα διαδεδομένη σε όλον τον κόσμο. Επίσης, με τον όρο ποδηλασία εννοείται και η κίνηση με ανθρώπινη δύναμη κάθε μορφής τρίκυκλων, τετράκυκλων, μονόκυκλων ή άλλων οχημάτων.

Μέσα  από τα σχολεία μας προσπαθούμε να  ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας για την καθημερινή χρήση του ποδηλάτου στις  μετακινήσεις τους από και προς το σχολείο.

Σε μια  ημερίδα  παρουσιάστηκε  το νησί της Λευκάδας σαν  ένας τόπος ποδηλάτου. Ξεκινώντας από την πρωτεύουσα του νησιού, τη Λευκάδα, με ένα ποδήλατο πολύ εύκολα μπορεί κανείς να επισκεφτεί διάφορους προορισμούς…….

 

«Halloween Bike Rodeo» από BikeWalkKC διατίθεται με άδεια χρήσης CC by-nc-sa-2.0

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση