» Βαλβίδα Ασφαλείας «

  « Βαλβίδα  Ασφαλείας »

΄Ολοι  γνωρίζουμε ότι οι χύτρες ταχύτητας, αλλά και όλες οι συσκευές  στις οποίες  δημιουργούνται υψηλές  πιέσεις , διαθέτουν τη  δυνατότητα αποφόρτισης της υψηλής πίεσης με τη «Βαλβίδα Ασφαλείας» , που διαθέτουν .

    Σε τούτο τον τόπο περνάμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και προδιαγράφονται, όπως μας περιγράφονται και από επίσημα κυβερνητικά χείλη,  άσχημες ημέρες και δύσκολες  εξελίξεις .   Κανείς δε μας είχε προετοιμάσει ούτε  προϊδεάσει για τις δυσκολίες. Ακόμη και πριν τις εκλογές,  ο ένας έλεγε ότι « πρέπει να παγώσουν οι μισθοί» , ο άλλος μας έλεγε ότι «υπάρχουν λεφτά» , και οι άλλοι έλεγαν «βοηθήστε το Λαό» !  ΄Ολα  εκείνα δημιουργούσαν την εντύπωση  πως όσο κι αν δεν  κινηθούν προς την καλύτερη πορεία τα θέματα , κάτι καλό θα προκύψει.  Σαν τον παπαγάλο του ανέκδοτου,  περιμέναμε  ότι την τελευταία στιγμή ο ταχυδακτυλουργός θα έβγαζε το πλοίο απ’ την τσέπη του ! Αμ δε !  Πλοίο δεν υπάρχει ! Το  ναυάγιο είναι η πραγματικότητα ! Κι εμείς,  τα μέλη του ναυαγισμένου πλοίου..

 Εκεί , που όλοι  μας είχαμε πειστεί, ότι η Χώρα μας «ανήκει στον σκληρό πυρήνα» των ευρωπαϊκών χωρών, ότι «ανήκουμε στην ΟΝΕ» , ότι «μας υποστηρίζουν οι Λαοί της Ε.Ε.» και τα διακοποδάνεια έδιναν και έπαιρναν, τα 4Χ4 είχαν αναδειχθεί σε μέσο μετακίνησης από το σπίτι στο περίπτερο της γειτονιάς,  και μάλιστα τον προηγούμενο χρόνο μας έδωσε τη «δυνατότητα» η προηγούμενη κυβέρνηση να το προμηθευτούμε κερδίζοντας μέχρι και 28.000 € ,  και άλλα τέτοια ευτράπελα  λυπηρά κι ανεύθυνα , από υποτιθέμενους υπεύθυνους , δε μας προσγείωσαν απότομα,  ΑΛΛΑ  μας έθαψαν στη γη.

     Δυστυχώς διαχειρίστηκαν τη  Χώρα άνθρωποι άσχετοι .  Συνηθίζω και  ρωτώ επίμονα  σε φίλους μου : Με έχετε δει να πιλοτάρω αεροπλάνο , μεγάλο ή μικρό ; Φυσικά μου απαντούν : ΟΧΙ  . Συνεχίζω να τους ρωτώ φορτικά  να μου πουν : Γιατί νομίζετε πως δεν πιλοτάρω ; Πραγματικά , αφού για λίγο με κοιτάζουν διερευνητικά,  μου απαντούν  φυσικότατα : Επειδή δεν ξέρεις !  Ε’, αυτό είναι , τους απαντώ . Δεν ξέρω ! Πώς θα αναλάβω να το οδηγήσω , κι αν μάλιστα επιβιβάσω και  κόσμο ;  Δεν ξέρω, δεν οδηγώ ! Τόσο ΑΠΛΑ !

    Εσείς , βρε αθεόφοβοι , πώς τολμήσατε και πήρατε το πηδάλιο της Χώρας  ; Επειδή μάθατε και απαγγέλατε κάποιες «μπούρδες» με θράσος , αναίδεια και αδίστακτο ύφος ; Επειδή  σας  είχαν πείσει εκείνοι που  είχαν αναλάβει  να  «ναρκώσουν» τον πληθυσμό , τον οποίο τον είχαν βυθίσει στον αστερισμό του καταναλωτικού ευδαιμονισμού με δανεικά , ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί «ανάνηψη» ;

    Με τους «κολλητούς», τους «κουμπάρους» , τα συγγενολόγια , τα «λαμόγια» , δημιουργήσατε μια κατάσταση ανατροπής Αξιών ! Την Αξία τη θεωρούσατε απαξία , την απαξία τη χαρακτηρίζατε αξία και την επιβραβεύατε ! Προσβάλατε το Λαό , κύριοι ! Αναδείξατε σε θέσεις στελεχών , άπραγους , εαυτούληδες, τυχοδιώκτες, γλείφτες, οσφυοκάμπτες, και πικράνατε και αποθαρρύνατε τον κόσμο ! Συστηματικά δουλεύοντας Σκοτώσατε το Φιλότιμο  !  Δε μπορεί να θεωρηθεί λάθος αυτό. Λάθος είναι,  αν στον καφέ αντί  για ζάχαρη , ρίξεις αλάτι !  Σε σημαντικές κυβερνητικές αποφάσεις,  εξετάζονται όλες οι παράμετροι  από λογικούς και ικανούς ανθρώπους ,  « που μπορούν να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρο » , που έλεγε κι ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δε μιλάμε για λάθη,  ΑΛΛΑ για Εθνικά Εγκλήματα !  Οδηγήσατε τη Χώρα σε χρεοκοπία : Είναι ΄Εγκλημα Εσχάτης Προδοσίας !

    Ανοίξτε  τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων , και  εξετάστε συγκριτικό πραγματικό       « ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» όλων  από το 1974 μέχρι σήμερα . Εξετάστε  τα  περιουσιακά   στοιχεία όλων που  διαχειρίστηκαν Δημόσιο  Πλούτο  και  Δημοσιεύτε τα ! Τιμωρήστε άμεσα τους Ενόχους για να αποφορτιστεί  η Κοινωνική Οργή και να μη συμβεί Κοινωνική ΄Εκρηξη !

    Προσβάλλετε τη νοημοσύνη μας,  επιχειρώντας να  μας πείσετε ότι υπαίτιοι είμαστε οι μεροκαματιάρηδες και οι άνεργοι !    

      Εκτός πια κι αν στα σχέδιά σας προβλέπεται η κοινωνική αναταραχή , ώστε «Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται» και να μεταφερθεί το ενδιαφέρον σε άλλα θέματα όπως φωτιές, καταστροφές,  ταραχές , νεκροί  !

      Να θέσετε σε λειτουργία τη « Βαλβίδα Ασφαλείας» . Τουλάχιστον εκεί φερθείτε πατριώτες !    

                                                                                         Παριώτης Θανάσης

                                                                                   http://blogs.sch.gr/diogenis

Αφήστε μια απάντηση