Επείγουσα ανακοίνωση: Αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας του σχολείου. Έναρξη τηλεκπαίδευσης από Πέμπτη 04-03-2021 μέχρι και την Τρίτη 16-03-2021

Αγαπητοί γονείς, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωσή μας από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κορινθίας,  από αύριο Πέμπτη 04-03-2021 μέχρι και την Τρίτη 16-03-2021 αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων Π.Ε. Κορινθίας, εξαιρουμένων των σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Ως εκ τούτου οι μαθητές/τριες του σχολείου μας θα κάνουν όλα τα μαθήματα αυτές τις ημέρες  εξ αποστάσεως από τις 14:10 έως τις 17:20, ακολουθώντας το ωρολόγιο πρόγραμμα της εξ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης που είχε τηρηθεί στην τελευταία αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας του σχολείου μας.Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις γι’ αυτό σας ενημερώνουμε ότι καλό θα είναι να το αναζητήσετε από την ηλεκτρονική τάξη όπου θα  είναι αναρτημένο στο μάθημα της Γλώσσας μετά τις 13.30 αύριο και συγκεκριμένα στα έγγραφα του μαθήματος, στις ηλεκτρονικές τάξεις των Υπεύθυνων Εκπαιδευτικών των Τμημάτων. Όσες οικογένειες είχαν δανειστεί τάμπλετ από την προηγούμενη φορά μπορούν, αν επιθυμούν, να τα ξαναδανειστούν από τις 12.00΄ως τις 13.30΄ αύριο από το σχολείο μας.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *