Εκδήλωση για παιδιά του Δήμου Ξυλοκάστρου για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Αγαπητοί γονείς σας κοινοποιούμε ανακοίνωση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού-Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου μας, κ. Ελίνας Μενούνου, σχετικά με τον επαναπρογραμματισμό των εκδηλώσεων για παιδιά αλλά και για ενήλικους για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου. ΄Οποιο παιδί ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην εκδήλωση αυτή σας παρακαλούμε να το πει ως τις 4/5/2022 στην/στον υπεύθυνο εκπαιδευτικό της τάξης του. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή θα πρέπει να έχουν μαζί τους το Σάββατο 7/5/2022 στην αυλή του Κέντρου Νεότητας το αγαπημένο τους βιβλίο:

Επειδή η εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα Παιδικού Βιβλίου δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καιρου,η γιορτή θα γίνει 7 Μαΐου (αυτή την ημέρα θα εορταστεί η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου), στην αυλή του Κέντρου Νεότητας.

Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:

10.00-11.30 Εργαστήρια φιλαναγνωσίας και δημιουργικής γραφής για παιδιά, Νηπιαγωγείου, Α, Β, Γ τάξης Δημοτικού σε δύο ομάδες και

12.00-13.30 για παιδιά Δ,Ε,ΣΤ Δημοτικού. Επίσης θα γίνει γνωριμία με συγγραφείς παιδικών βιβλίων,που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας και θα γίνει ξενάγηση στην Δημοτική μας βιβλιοθήκη.

 20.30-22.00 στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός»,  η Λέσχη Ανάγνωσης που δραστηριοποιείται στο Ξυλόκαστρο, θα συστηθεί στο ευρύ κοινό, θα  επικοινωνήσει τις δράσεις της και θα κάνει παρουσίαση του βιβλίου της Χριστίνας-Τετη Παγκάλου: «Χαιρετισμούς στον Κάμπο», εκδ. Εύμαρος

Καλό Πάσχα με υγεία και ειρήνη!

 ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΕΛΙΝΑ) ΜΕΝΟΥΝΟΥ

 Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Πολιτισμού 

 Παιδείας & Αθλητισμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *