Ανακοίνωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Αγαπητοί γονείς, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου διαμορφώνεται ως εξής:

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 δε θα γίνουν μαθήματα. Κάθε τμήμα θα πραγματοποιήσει δραστηριότητες στην τάξη του. Τα παιδιά θα έρθουν το πρωί κανονικά στο Σχολείο και θα σχολάσουν στις 9:35. Τα λεωφορεία θα εκτελέσουν κανονικά τα δρομολόγια.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 το Σχολείο μας θα εκπροσωπηθεί στη δοξολογία στον ιερό Ναό του Αγίου Βλασίου, στις 10.00, μόνο από τον Διευθυντή και τον σημαιοφόρο, ενώ στο ηρώο για την κατάθεση στεφάνου, στις 10.45, θα παραστεί μόνο ο Διευθυντής με τον σημαιοφόρο και με τους μαθητές που έχουν οριστεί για την κατάθεση στεφάνου.

Η καθιερωμένη παρέλαση  θα αρχίσει στις 11.30. Οι μαθητές που θα συμμετέχουν στην παρέλαση θα έρθουν με ευθύνη των κηδεμόνων τους  στις 11.15 στην είσοδο του Πευκιά που βρίσκεται κάτω από το σχολείο μας. Εκεί θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί καθώς οι μαθητές θα παραταχθούν για την παρέλαση μέσα στον Πευκιά. Οι κηδεμόνες θα παραλάβουν τα παιδιά στην πλατεία μετά την παρέλαση.

Η μάσκα είναι υποχρεωτική για όλους.

Ο Διευθυντής

Αφήστε μια απάντηση