Ανακοίνωση αγιασμού

Αγαπητοί γονείς, καλή σχολική χρονιά!

Την πρώτη μέρα του διδακτικού έτους, Δευτέρα 13/9/2021, ο καθιερωμένος Αγιασμός, λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του κορωνοϊού, θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου μας στις 10.00΄ με εκπροσώπους μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών. Στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφτεί όλες τις αίθουσες, όπου θα παρευρίσκονται οι υπόλοιποι μαθητές/τριες με τους/τις εκπαιδευτικούς τους για να τους αγιάσει.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο χώρο του Σχολείου στις 9:40 ,θα παραλάβουν τη λίστα με τα σχολικά υλικά και θα παραμείνουν στο σχολείο έως τις 10:40.

Ειδικά για τα παιδιά και τους γονείς της  Α΄ τάξης, η υποδοχή από τους εκπαιδευτικούς τους θα γίνει, νωρίτερα, στις 9:15 στην κεντρική είσοδο του σχολείου και οι γονείς αφού θα ενημερωθούν από τις δασκάλες της Α΄ τάξης, θα αποχωρήσουν και θα παραλάβουν τα παιδιά στο ίδιο μέρος στις 10.40΄.

Όλοι/ες οι μαθητές-τριες κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μάσκα και να επιδεικνύουν στην είσοδο του Σχολείου βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test)* το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός των τελευταίων 24 ωρών ή βεβαίωση νόσησης. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η παρουσία γονέων στο προαύλιο.

Tα λεωφορεία για τους μαθητές που μεταφέρονται θα ξεκινήσουν από την ημέρα του Αγιασμού σύμφωνα με τις ώρες άφιξης και αποχώρησης των μαθητών στο πρόγραμμα. Το πρωινό πρόγραμμα από την Τρίτη 14/9/2021 θα λειτουργεί  από τις 8:15 ως τις 13:15 ενώ το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν θα λειτουργεί προσωρινά, λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού και μέχρι νεότερης ενημέρωσής σας.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του Σχολείου

*Τα selftest χορηγούνται δωρεάν από τα φαρμακεία. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας COVID 19 για τους/τις μαθητές/τριες ή και δήλωσης του αποτελέσματος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα  self-testing.gov.gr μπορείτε να τη συμπληρώσετε και να την υπογράψετε  και χειρόγραφα  με βάση το παρακάτω υπόδειγμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *