ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019- 2020

Αγαπητοί γονείς, η Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 είναι ημέρα λήξης της σχολικής μας χρονιάς. Λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, δεν θα προσέλθουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες στο σχολείο μας αλλά μόνο αυτοί πού θα έχουν μάθημα σύμφωνα με το πρόγραμμα των υποτμημάτων που ανήκουν ως εξής:

  • Τα παιδιά του  α΄ υποτμήματος των τάξεων Γ΄, Δ΄ και Ε΄ και  όλα τα παιδιά των τάξεων Α΄, Β΄ και Στ΄ θα έρθουν στο σχολείο στις 8.30΄και θα σχολάσουν στις 10.00΄.

Εξαίρεση αποτελούν οι μαθητές της Στ΄ τάξης που θα έρθουν όλοι στο σχολείο εκείνη την ημέρα για να αποχαιρετήσουν τους/τις  συμμαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς τους.

Όλοι οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την τσάντα τους, προκειμένου να παραλάβουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και σε σφραγισμένο φάκελο τους Τίτλους Προόδου και Σπουδών που θα απονεμηθούν σε όλα τα παιδιά, καθώς και τις βαθμολογίες β΄ και γ΄ τριμήνου στις Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις. Οι μαθητές της Στ΄τάξης θα παραλάβουν, επιπλέον και ένα αναμνηστικό δώρο από τον Σύλλογο Γονέων μας.

  •  Τα παιδιά του β΄ υποτμήματος των τάξεων Γ΄, Δ΄ και Ε΄ θα παραλάβουν τις βαθμολογίες τους και τους Τίτλους Προόδου την Πέμπτη μετά τη λήξη των μαθημάτων που θα γίνουν κανονικά.

Τα παιδιά που μετακινούνται με λεωφορείο, την Παρασκευή θα έρθουν όλα το πρωί κανονικά με το λεωφορείο στις 8.00΄ και θα φύγουν στις 10.00΄από το σχολείο.

Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξή σας στην πρωτοφανή σχολική χρονιά που αφήνουμε πίσω μας, σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση με υγεία και δύναμη τη νέα σχολική χρονιά!

Ο διευθυντής του σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *