Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι στο σχολείο μας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων μας και την Ομάδα Αλληλεγγύης Ξυλοκάστρου  ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων, μαζεύουμε τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο(υπάρχει μεγάλη ανάγκη κυρίως σε λάδι) και ρούχα ή παιχνίδια σε καλή κατάσταση για να ενισχύσουμε  οικογένειες της πόλης μας που βρίσκονται σε κατάσταση μεγάλης ανάγκης.

Στηριζόμαστε στην ευαισθησία σας να στηρίξετε αυτήν την κοινή μας πράξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, φέρνοντας  ό,τι από τα παραπάνω μπορείτε στο γραφείο των εκπαιδευτικών  ως την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014.

         Επίσης, την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 στις 12.30΄ θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου των μαθητών,-τριών των Γ΄,Δ΄ ,Ε΄ ,Στ΄ τάξεων και θα γίνει από τους δασκάλους  όλων των τάξεων ενημέρωση για την πρόοδό των μαθητών στο Α΄ τρίμηνο. Tο Ολοήμερο  θα λειτουργήσει κανονικά.

Τη Τρίτη 23 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσετε την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας από τους μαθητές της Β΄ τάξης. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα τελειώσει στις 12:30.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *