ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ

>

Αγαπητοί γονείς,
το σχολείο μας διοργανώνει εκδρομή στο Περιγιάλι την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 για τις Α΄,Β΄,Γ΄ τάξεις και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011 για τις Δ΄,Ε΄,Στ΄τάξεις. Θα παρακολουθήσουμε τη διαδραστική παράσταση Κουκλοθεάτρου-Θεατρικού Παιχνιδιού «Οι αστροναύτες και ο Μαμάγκρρρ… στον πλανήτη Άρη» από την ομάδα κουκλοθεάτρου «Τελεία» και το Θέατρο Περιγιαλίου.
Πρόκειται για μια θεατρική διασκευή από το παραμύθι του Ουμπέρτο Έκο « Οι τρεις κοσμοναύτες» όπου τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και την ενεργό συμμετοχή τους στην παράσταση θα κάνουν ένα διαφορετικό «μάθημα» για το ηλιακό σύστημα, το θαύμα του φυσικού κόσμου και την προστασία του από κάθε καταστροφική συμπεριφορά.
Σας παρακαλούμε να φέρετε τη δήλωση συμμετοχής των παιδιών και το εισιτήριο για το θέατρο και το λεωφορείο που είναι συνολικά 10€ το αργότερο ως τη Δευτέρα 31/1/11.
Τα παιδιά θα έρθουν το πρωί κανονικά και το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στις 13.15΄.Τα παιδιά θα πρέπει να φέρουν το κολατσιό τους μαζί γιατί στο χώρο του Θεάτρου δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν κάτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *