Συμμετοχή του Σχολείου μας στην εκστρατεία: «Μαζί για την Ασφάλειά μας»

Στην ενημερωτική εκστρατεία με θέμα «Μαζί για την Ασφάλειά μας», που διοργάνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και τη συμμετοχή της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, έλαβε μέρος το Σχολείο μας στις 10 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που επικεντρώθηκε σε τρεις θεματικές ενότητες και αφορούν στην ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, τη σχολική βία και την κυκλοφοριακή αγωγή.

Στο πλαίσιο των τετραήμερων εκδηλώσεων (9 έως και 12 Οκτωβρίου), μαθητές/τριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Π.Ε. Κοζάνης μεταφέρθηκαν στις τρεις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του Εκθεσιακού Κέντρου Κοίλων Κοζάνης και παρακολούθησαν τις δραστηριότητες ενημέρωσης στις αντίστοιχες ενότητες του προγράμματος. Ανάλογες ενημερωτικές δράσεις για το ευρύ κοινό υλοποιήθηκαν στην αίθουσα «Κοβεντάρειο», ενώ έγινε και η παρουσίαση των ομάδων ΔΙΑΣ, ΕΚΑΜ και Πυροτεχνουργών, καθώς και κλήρωση ποδηλάτων.

Ευχαριστούμε θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης και τους συνεργαζόμενους φορείς, για την άριστη διοργάνωση της εκδήλωσης, τη ζεστή φιλοξενία τους και την προσφορά ενός ποδηλάτου και ενός κράνους (με κλήρωση) στο Σχολείο μας!