Προληπτική οδοντιατρική 3

Ολοκληρώνονται αύριο (27/11/2015)  οι επισκέψεις του σχολείου μας  στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου με τις τάξεις Ε’ και ΣΤ’.Παρακαλούμε τους γονείς/κηδεμόνες να υπογράψουν τη σχετική υπεύθυνη δήλωση.

Eπιμορφωτικές συναντήσεις εκπαιδευτικών

Στις 25 Νοεμβρίου 2015 και ημέρα Τετάρτη οι μαθητές των τάξεων Α’ και Β’ δεν θα έλθουν σχολείο λόγω επιμορφωτικής συνάντησης των δασκάλων τους .

Το ίδιο θα ισχύσει για τους μαθητές των τάξεων Γ’ και Δ’ στις 30 Νοεμβρίου 2015, ενώ οι μαθητές των τάξεων Ε’ και ΣΤ’ δεν θα έχουν  σχολείο στις 9 Δεκεμβρίου 2015.

 

 

Προληπτική Οδοντιατρική 2

Στις 25 Νοεμβρίου 2015 οι τάξεις μας Γ’ και Δ’ θα επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου για το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής.Παρακαλούμε τους γονείς/κηδεμόνες να υπογράψουν τη σχετική υπεύθυνη δήλωση.

Κουκλοθίασος στο σχολείο μας

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 θα επισκεφθεί το σχολείο μας-μετά από πρόσκλησή μας- ο κουκλοθίασος Redicolo για να παρουσιάσει με γιγαντόκουκλες την επιτυχημένη παράστασή του”Ο κύκλος με την κούκλα”.Πρόκειται για ένα έργο όπου τα παιδιά καλούνται να πουν τη γνώμη τους και να προβληματιστούν για το τι είναι δίκαιο.

Προληπτική οδοντιατρική

Στις  6 Νοεμβρίου 2015 οι τάξεις μας Α’ και Β’ θα επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας Σιδ/στρου για το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής που εφαρμόζεται εδώ και αρκετά χρόνια.Παρακαλούμε τους γονείς /κηδεμόνες των παιδιών να υπογράψουν τη σχετική υπεύθυνη δήλωση.

*Θα ακολουθήσουν βεβαίως και οι υπόλοιπες τάξεις.