Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Βρυτών σε συνεργασία με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νηπιαγωγείου Βρυτών παρουσίασαν τη χριστουγεννιατική γιορτή που ετοίμασαν σε γονείς και σε συγγενείς. 

Η γιορτή ξεκίνησε με τα κάλαντα των Χριστουγέννων σε μία ιδιαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα.

1 5

Τον λόγο πήραν η Προϊσταμένη του Δημοτικού Σχολείου, κα. Ματίνα Βασαρμίδου, και η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, κα. Χριστίνα Λυπίτκα, εκφράζοντας ευχές για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

8

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ – Β’ – Γ’ τάξης παρουσίασαν το θεατρικό έργο “Χριστουγεννιάτικα στολίδια”. Μπάλες, φωτάκια, καμπανούλες και, φυσικά, ένα φωτεινό αστέρι ανέλαβαν δράση και έλαμψαν.

73 3

4 2 5 1
6 1

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ’ – Ε’ – ΣΤ’ τάξης παρουσίασαν το θεατρικό έργο “Η δίαιτα του Άι – Βασίλη”, με ιδιαίτερη χιουμοριστική διάθεση. Κρατάτε μυστικό; Ένα έχω να σας πω…ο Άι Βασίλης σα να πάχυνε θαρρώ!

911

2 5

10

Κλασικά και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ελληνικά και αγγλικά, ακούγονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τα δώρα που μοίρασε σε μικρούς και μεγάλους και, φυσικά, για την πολύτιμη βοήθειά του με την προετοιμασία του χώρου αλλά και των κερασμάτων.

12

Οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βρυτών σας εύχονται “Χρόνια Πολλά” και “Καλή Χρονιά” με υγεία, ευτυχία και αγάπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *