Αρχική » Γενικά » ΕΓΓΡΑΦΕΣ Α ΤΑΞΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ Α ΤΑΞΗΣ

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές της Α΄ τάξης του σχολείου μας θα πραγματοποιηθούν, με φυσική παρουσία των γονέων, από την Τετάρτη 1 Μαρτίου έως τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 και ώρες 08:30 – 11:30, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο: 28250 51220.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

Αίτηση εγγραφής που συμπληρώνεται στο σχολείο (αν θέλετε να την έχετε προσυμπληρωμένη μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο https://blogs.sch.gr/dimvrysocha/files/2023/02/Αίτηση-Εγγραφής-Μαθητή.pdf ).
– Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
– Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) (μπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε το έντυπο και να φροντίσετε να το συμπληρώσει και υπογράψει ο/η παιδίατρος https://blogs.sch.gr/dimvrysocha/files/2023/02/Ατομικό-Δελτίο-Υγείας-Μαθητή.pdf)
– Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο να αποδεικνύεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (Λογαριασμός ΔΕΚΟ, Συμβόλαιο Ενοικίασης ή Αγοράς Κατοικίας, Έντυπο Ε1 Φορολογικής δήλωσης…)
Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου (συνιστάται να φέρετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα).

Προαιρετικά:
Φοίτηση στο Ολοήμερο
– Αίτηση εγγραφής στο Ολοήμερο που συμπληρώνεται στο σχολείο. (Αν θέλετε να την έχετε προσυμπληρωμένη μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό έντυπο https://blogs.sch.gr/dimvrysocha/files/2023/02/Αίτηση-Ολοημέρου.pdf )

Η διεύθυνση του Δημοτικού σχολείου Βρυσών

Χωρίς τίτλο

Αρχείο

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση