Η Β’ τάξη (σχ. έτος 2019 – 2020) του σχολείου μας βραβεύεται!

Η Β’ τάξη του Δ. Σχ. Βουνοπλαγιάς  (σχ. έτος 2019 – 2020) με υπεύθυνη δασκάλα την κ. Βασιλεία Μαλάκου βραβεύτηκε από τον εκδοτικό οργανισμό “Ψυχογιός”  στον μαθητικό διαγωνισμό  Φιλαναγνωσίας “Βιβλιο-τρεχάλα”. Το  βραβείο τους είναι, εκτός από την αναγνώριση για την εξαιρετική προσπάθεια των μικρών μας μαθητών αλλά και την υποστήριξη της δασκάλα  τους, 500 ευρώ  για βιβλία δικής μας  επιλογής.  Συγχαρητήρια  στα παιδιά και στη δασκάλα τους γι’ αυτή τη σημαντική διάκριση!  Μπράβο!!!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ

Η 9η Βιβλιο-τρεχάλα Φιλαναγνωσίας (2019-2020) των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ έχει ολοκληρωθεί!

Η ανταπόκριση των σχολείων από όλη την Ελλάδα ήταν συγκινητικά θετική, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών του σχολικού έτους 2019-2020 λόγω της πανδημίας! Συνολικά πάνω από 500 τμήματα σχολείων και περισσότεροι από 10.000 μαθητές διάβασαν βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα σχολεία για τη συμμετοχή στο μαραθώνιο και ιδιαίτερα τον κάθε μαθητή ξεχωριστά που διάβασε τα βιβλία μας! Θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι νικητές του μαραθωνίου αναδεικνύονται όλοι οι μαθητές, αφού τα οφέλη της φιλαναγνωσίας είναι ανεκτίμητα.

Τα τμήματα που τερμάτισαν στην 1η θέση του μαραθωνίου και κερδίζουν βιβλία αξίας 500€, επιλογής του διευθυντή του σχολείου και του υπεύθυνου εκπαιδευτικού του τμήματος, είναι:

  • Νηπιαγωγείο: 29ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
  • Α’ Τάξη: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΛΕΣΒΟΥ – Α1
  • Β’ Τάξη: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Β1
  • Γ’ Τάξη: 67ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – Γ1
  • Δ’ Τάξη: ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΠΩΝ – Δ1 & Δ2 (το έπαθλο θα δοθεί εξ’ ημισείας στα 2 τμήματα)
  • Ε’ Τάξη: 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΑΣ – Ε2
  • Στ’ Τάξη: 3/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΜΑΣ ΠΕΛΛΑΣ