Γιορτή λήξης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήσαμε και φέτος τη γιορτή λήξης στον αύλειο χώρο του σχολείου μας με θέμα: «Ταξίδι στη μουσική». Oι μαθητές μας, για άλλη μια φορά, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών που είχαν την επιμέλεια και οργάνωση της γιορτής, παρουσίασαν ένα άρτια αισθητικό αποτέλεσμα ξεσηκώνοντας όλους τους παρευρισκομένους και καταχειροκροτήθηκαν. Τους αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια καθώς εργάστηκαν με πολύ κέφι κάνοντας ατελείωτες πρόβες και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Μπράβο τους!!!

Eπίσης, ως Σύλλογος Διδασκόντων, θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε από καρδιάς,  και όλους εκείνους που είτε ηθικά είτε υλικά μας συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια μας να πραγματοποιήσουμε το όμορφο αυτό μουσικό ταξίδι και να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Μανώλη Προβιδάκη που για άλλη μια φορά κάλυψε αφιλοκερδώς ηχητικά την εκδήλωση μας και την εικαστικό του Σχολείου μας κ. Ιωάννα Βασιάκου για τα καταπληκτικά σκηνικά τα οποία θα στολίσουν τους διαδρόμους του σχολείου μας.

Ευχόμαστε σε όλους μικρούς και μεγάλους ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Ραντεβού και πάλι το Σεπτέμβρη…… γιατί όπως λέει και ένα τραγούδι στα ίδια μέρη θα συναντηθούμε……. 

Καλό Καλοκαίρι!!!!!                                                            Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Αφήστε μια απάντηση