5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε κι εφέτος η 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, στο σχολείο μας. Η ημέρα λόγω κακών καιρικών συνθηκών είχε μεταφερθεί για τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018. Το πρωί ξεκινήσαμε με χορούς, ώστε να ζεσταθουμε για να περάσουμε στα αθλήματα.

Οι μαθητές του σχολείου μας ξεκίνησαν με κρητικούς χορούς και συνέχισαν και με άλλους παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα, όπως καλαματιανούς, θρακιώτικους, συρτάκι. Ακολούθησε ένα σύντομο διάλειμμα για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και στη συνέχεια περάσαμε στις αθλητικές δραστηριότητες στο χώρο του γηπέδου. Εκεί μετά από ένα σύντομο ζέσταμα, περάσαμε σε κάποιες ασκήσεις και αφού χωρίστηκαν οι μαθητές σε ομάδες, έπαιξαν και ποδόσφαιρο.

Κατόπιν ακολούθησε το διάλειμμα κατά τη διάρκεια του οποίου δροσιστήκαμε χάρη στην ευγενική προσφορά χυμών και νερών από τον κ. Τζωρτζακάκη Νικόλαο (τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως), γονέα μαθήτριας μας   και στη συνέχεια προβλήθηκαν παιδικές ταινίες με τους μαθητές χωρισμένους σε 2 μεγάλες ομάδες, μεγάλους και μικρούς. Κάπως έτσι μια γεμάτη μέρα ολοκληρώθηκε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση