Γιορτή λήξης 2018

Η φετινή γιορτή λήξης του Σχολείου μας, ήταν αφιερωμένη στη μητέρα. Η γιορτή έγινε στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουνίου. Πολύς κόσμος είχε μαζευτεί από νωρίς για να δει την όμορφη γιορτή που ετοίμασαν οι μαθητές μας, σε συνεργασία με τις δασκάλες τους.

Ένα μεγάλο πορτρέτο της μάνας με το παιδί της, κοσμούσε τον κεντρικό χώρο που θα χόρευαν οι μαθητές. Οι δασκάλες του σχολείου μας κα.Χριστίνα και κα.Μαρία είχαν αναλάβει το ρόλο των παρουσιαστριών σε συνεργασία με την διεύθύντρια κα.Ελένη η οποία κατεύθυνε και καθοδηγούσε όπου αυτό χρειαζόταν. Οι μαθητές χόρεψαν, τραγούδησαν, διασκέδασαν, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, έδωσε τα αναμνηστικά και τα δώρα που είχε ετοιμάσει, ενώ στο τέλος υπήρχε και πλούσιος μπουφές, προσφορά όλων όσων ήθελαν να φέρουν κάτι.

Τα τραγούδια αφιερωμένα στη μητέρα, σε συνδυασμό με τους χορούς που χόρεψαν οι μαθητές μας, ταξίδεψαν τους γονείς τους και όσους παρακολούθησαν, λέγοντας ένα ευχαριστώ που πολλές φορές δεν ακούγεται, αλλά οι πράξεις μας το δείχνουν. Πολύ γλυκιά και η χειρονομία προς το τέλος της γιορτής, όπου οι μαθητές κάλεσαν στη σκηνή τις μητέρες τους να τους δώσουν μια κάρτα που είχαν ετοιμάσει για εκείνες. Οι μαθητές με κόκκινες μπλούζες έδωσαν μια άσπρη κάρτα, ενώ εκείνοι με άσπρες, μια κόκκινη μπλούζα. Ήταν μια ομολογουμένως συγκινητική χειρονομία, η οποία χειροκροτήθηκε ζεστά.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και θα τα ξαναπούμε την επόμενη χρονιά. Ειδικά ένα μήνυμα προς τους μαθητές μας: Μην έχετε στο νου σας μόνο τα τάμπλετ και τα κινητά! Ανοίξτε κι ένα βιβλίο που σας αρέσει, να το διαβάσετε, ώστε να μένετε σε επαφή!

Καλό Καλοκαίρι!

Αφήστε μια απάντηση