Αιτήσεις για εγγραφή στο Πειραματικό Γυμνάσιο

Ενημέρωση από ΕΠΕΣ:

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες  για την εισαγωγή των μαθητών/τριών στις 72 υπό πλήρωση θέσεις στην Α΄ τάξη του Πειραματικού Γυμνασίου οφείλουν να υποβάλλουν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Δ.Ε.Π.Π.Σ http://www.iep.edu.gr/pps/, η οποία υποστηρίζεται από το Ι.Ε.Π., στην οποία θα δηλώσουν το Πειραματικό Γυμνάσιο που επιθυμούν, κατά το χρονικό διάστημα από 30 Απριλίου έως και 14 Μαΐου 2018.

Οι καταστάσεις των υποψηφίων μαθητών θα αναρτηθούν υποχρεωτικά στην ιστοσελίδα του σχολείου μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Το αμέσως επόμενο διάστημα και σε κάθε περίπτωση όχι μετά τις 24 Μαΐου 2018, οι γονείς και κηδεμόνες θα πρέπει να ελέγξουν με προσοχή τα στοιχεία των υποψηφίων, όπως αυτά αναρτήθηκαν στις καταστάσεις και στην περίπτωση κάποιου λάθους να προσέλθουν στο Σχολείο για να ζητήσουν τη διόρθωση τους.

Η κλήρωση για την εισαγωγή των μαθητών στην Α΄ τάξη των Πειραματικών Γυμνασίων θα διεξαχθεί την Πέμπτη  21 Ιουνίου 2018στις 09:30 πμ στο αμφιθέατρο του σχολείου και ενώπιον των ενδιαφερομένων γονέων, από τριμελή επιτροπή γονέων, που ορίζεται από τους ίδιους.

 

Αφήστε μια απάντηση