Εγγραφή στο Ολοήμερο πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2022-2023 Πρωινή ζώνη για το σχολικό έτος 2022-2023

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

  1. Σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου οι μαθητές/τριες να εγγραφούν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2022-2023 , πρέπει να υποβάλλετε  σχετική αίτηση-δήλωση σύμφωνα με το έντυπο «ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ», το οποίο το οποίο σας αποστέλλουμε μέσω email.Το συγκεκριμένο έντυπο μπορεί επίσης να ζητηθεί από το Σχολείο ή να συμπληρωθεί από το  γονέα με την προσέλευση του στο  Σχολείο μετά την αποχώρηση των μαθητών στις 13:15μμ.
  2. Στα Ενιαίου Τύπου Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία δύναται να συγκροτηθεί/ούν και να λειτουργήσει τμήμα Ολοήμερου Προγράμματος με την  εγγραφή τουλάχιστον δέκα (10) μαθητών/τριών για τα  εξαθέσια σχολεία.
  3. Η ώρα αποχώρησης των μαθητών του Ολοήμερου προγράμματος μπορεί να είναι στις 15:00μμ ή στις 16:00μμ
  4. Όλες ανεξαιρέτως οι αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων για φοίτηση των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, θα γίνονται  δεκτές χωρίς προϋποθέσεις.
  5. Είναι επίσης δυνατή η λειτουργία Πρωινής Ζώνης (7:00-8:00πμ) , για  υποδοχή  (7:00-7:15) και ώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων 7:15-8:00πμ) σε σχολεία στα οποία διαπιστώνεται σχετική          ανάγκη μετά από αίτηση των γονέων.

Στο τμήμα της Πρωινής Ζώνης, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες, οι οποίοι/ες είναι εγγεγραμμένοι/ες και φοιτούν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα. Ο ελάχιστος αριθμός μαθητών/τριών για τη λειτουργία του τμήματος Πρωινής Ζώνης είναι οι 7 μαθητές/τριες για σχολεία με λειτουργικότητα έως 8/θέσια .

  1. Μέχρι τη Μέχρι την Τετάρτη 18  Μαΐου 2022 θα πρέπει –αν ενδιαφέρεστε- να καταθέσετε την αίτηση εγγραφής στο Ολοήμερο πρόγραμμα του Δημοτικού Σχολείου για το σχολικό έτος 2022-2023 προκειμένου  να έχει οριστικοποιηθεί ο αριθμός μαθητών/τριών στα τμήματα της Πρωινής Ζώνης και στα τμήματα του προαιρετικού ολοήμερου προγράμματος  και να υπάρχει έγκαιρος προγραμματισμός.

 

.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Γεωργία Κούρτη



Λήψη αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *