Δημοτικό Σχολείο Βοχαϊκού

Άλλος ένας ιστότοπος Blogs.sch.gr

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Νοέ 20184

Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων  του Δημοτικού Σχολείου Βοχαϊκού σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή για την επέτειο του «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης με την καθοδήγηση της δασκάλας τους, κ. Μαντζίκα Αναστασίας, παρουσίασαν το χρονικό του Αγώνα του ΄40 και τα γεγονότα της Κατοχής, διανθισμένα με ποιήματα, μαρτυρίες καθώς και ηχητικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Η χορωδία, που   αποτελούνταν από τους  μαθητές της Δ΄τάξης με την καθοδήγηση της κ.Χριστίνας Ζάρκου,   μουσικού του Σχολείου μας, πλαισίωσαν την εκδήλωση με όμορφα  τραγούδια.

Με αυτόν τον τρόπο  οι μαθητές τίμησαν τους αγώνες των προγόνων μας κι έδωσαν το μήνυμα της ειρήνης μεταξύ των λαών.

Ανήμερα την 28η Οκτωβρίου οι μαθητές παρακολούθησαν  την Δοξολογία,  που έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, την επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο των  Ηρώων του χωριού και τίμησαν τους ήρωες του σαράντα με την εκπληκτική παρουσία τους στην καθιερωμένη παρέλαση που ακολούθησε.

Αφήστε μια απάντηση

DEUTSCH Γερμανικά στ

DEUTSCH Γερμανικά στ

Το padlet της κ. Πέννης.

Σκακιστική άσκηση

Μετάφραση μέσω Google

Σαν σήμερα

  1. 18/06/1815: Η Μάχη του Βατερλό
    Οι ενωμένες δυνάμεις Βρετανών και Πρώσων, υπό τους στρατηγούς Ουέλλινγκτον και Μπλίχερ αντίστοιχα, συντρίβουν τις γαλλικές δυνάμεις, των οποίων ηγείται ο αυτοκράτωρ Ναπολέων Βοναπάρτης.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΩΣΤΗΣ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΩΣΤΗΣ

Jele/Μάθηση και παιχνίδια για τα παιδιά του Δημοτικού

Jele/Μάθηση και παιχνίδια για τα παιδιά του Δημοτικού

ΠΑΙΞΕ ΠΑΖΛ

ΠΑΙΞΕ ΠΑΖΛ

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

xartes

xartes

ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων