Δημοτικό Σχολείο Βοχαϊκού

Άλλος ένας ιστότοπος Blogs.sch.gr

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ιούν 201826

Κάθε χρόνο  η  Ο.Ε.Σ.Α.Δ.  Κορινθίας προκηρύσσει  τους αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης και Κλασσικού Αθλητισμού. 

Φέτος το Σχολείο μας έλαβε μέρος στους αγώνες Ποδοσφαίρου με τα αγόρια της ΣΤ΄τάξης και δύο αγόρια από την Ε΄τάξη. Οι αγώνες έγιναν στις 18 Μαΐου στο Αθλητικό Κέντρο Κιάτου «Γ. ΧΑΡΙΤΟΣ».

Οι μαθητές αγωνίστηκαν με ήθος, χωρίς φανατισμό και εκνευρισμούς, έχοντας πάντα στο μυαλό τους το «Ευ αγωνίζεσθαι».

Οι μαθητές μας  σε άλλους αγώνες έχασαν, σε άλλους κέρδισαν! Δεν έχει όμως σημασία! Κατάλαβαν ότι πρέπει να αγωνίζονται ακόμα και όταν χάνουν, έμαθαν να αγαπούν τον συναγωνιστή τους  επειδή τους έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν, κατάλαβαν ότι πρέπει να συνεργάζονται, να προσαρμόζουν την προσπάθειά τους στα εκάστοτε δεδομένα, έμαθαν να μην τα παρατούν, να εντοπίζουν λάθη και να τα διορθώνουν, έμαθαν και κατάλαβαν πολλά εκείνη την μέρα….

Το πιο σπουδαίο μάθημα όμως το πήραν όταν ήρθαν στο Σχολείο και τα κορίτσια της τάξης τους τους έκαναν μια θερμή υποδοχή! Κατάλαβαν έτσι, ότι στη ζωή δεν είμαστε πάντα νικητές, πολλές φορές χάνουμε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χάνουμε και την εκτίμηση στα μάτια των άλλων!!!!!

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές των αγώνων!!!!

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Σαν σήμερα

  1. 31/10/1948: Γίνεται η τελευταία εγγραφή στο ημερολόγιο του πλοίου - θρύλος «Αβέρωφ»... «Συνήθης εν όρμω υπηρεσία. Κινήσεις συμφώνως τω πίνακι. Έκτακτον ουδέν» γράφει και περνά στην ιστορία.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΩΣΤΗΣ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΩΣΤΗΣ

Jele/Μάθηση και παιχνίδια για τα παιδιά του Δημοτικού

Jele/Μάθηση και παιχνίδια για τα παιδιά του Δημοτικού

ΠΑΙΞΕ ΠΑΖΛ

ΠΑΙΞΕ ΠΑΖΛ

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

xartes

xartes

ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων