Δημοτικό Σχολείο Βοχαϊκού

Άλλος ένας ιστότοπος Blogs.sch.gr

Η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου στο σχολείο μας

Νοέ 20161

Και φέτος γιορτάσαμε στο Σχολείο μας την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940,  το ΟΧΙ απέναντι στους κατακτητές, το ΟΧΙ απέναντι  στο φασισμό, το ΟΧΙ απέναντι σε κάθε είδους καταπίεση των λαών.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΝΤΕ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΝΤΕ

Στις 27 Οκτωβρίου το πρωί έγινε η παράδοση της σημαίας στο σημαιοφόρο Χρήστο Κοντέ και στους παραστάτες, από τη διευθύντρια του σχολείου.

Μετά μαθητές, γονείς και δάσκαλοι παρακολούθησαν την όμορφη γιορτή που διοργάνωσαν οι μαθητές μαζί με τις δασκάλες τους κ. Παπαγιαννοούλου Χριστίνα και κ. Γομάτου Ελένη της Γ΄και Δ΄τάξης αντίστοιχα.

20161027_092504

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ Δ΄ΤΑΞΗ

Οι μαθητές της  Δ΄τάξης  παρουσίασαν το χρονικό του Σαράντα και οι μαθητές της Γ΄τάξης το θεατρικό «Φον Δημητράκης» απόσπασμα από το ομώνυμο έργο του Δ. Ψαθά. Η γιορτή πλαισιώθηκε από επετειακά τραγούδια.

20161027_094008

«ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ» ΑΠΟ ΤΗ Γ΄ ΤΑΞΗ

Στις 28 Οκτωβρίου οι μαθητές παρακολούθησαν τη δοξολογία στον Ναό του Αγίου Δημητρίου, έγινε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων και μετά ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση στην πλατεία του χωριού. Ο πανηγυρικός της ημέρας, στον οποίο τονίστηκε ιδιαίτερα η   σημασία της εθνικής επετείου, διαβάστηκε  από τον εκπαιδευτικό κ. Χρήστο Κατρίνη.

20161028_100906

Αφήστε μια απάντηση

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΩΣΤΗΣ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΩΣΤΗΣ

Jele/Μάθηση και παιχνίδια για τα παιδιά του Δημοτικού

Jele/Μάθηση και παιχνίδια για τα παιδιά του Δημοτικού

ΠΑΙΞΕ ΠΑΖΛ

ΠΑΙΞΕ ΠΑΖΛ

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

xartes

xartes

ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ



Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων