Δημοτικό Σχολείο Βοχαϊκού

Άλλος ένας ιστότοπος Blogs.sch.gr

3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Οκτ 201622

Κάθε χρόνο η πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου αφιερώνεται στον  σχολικό αθλητισμό. Φέτος  Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ορίστηκε η Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 με θέμα:«Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους».

Στο σχολείο μας έγιναν αθλητικές δραστηριότητες που οργανώθηκαν από την γυμνάστριά μας  κ. Χριστίνα Κωνσταντίνου και προβολές ταινιών, ανάγνωση και συζήτηση κειμένων,  δημιουργία πανώ , κολλάζ, διαδραστική συζήτηση και αναστοχασμός των μηνυμάτων της ημέρας.

Την μεγαλύτερη χαρά πήραν οι μαθητές του Σχολείου μας, όταν μας επισκέφτηκαν οι παίχτες από την ομάδα βόλεϊ του Παμβοχαϊκού και έπαιξαν μαζί τους βόλεϊ και αθλητές της τοξοβολίας από τον Σύλλογο » Μέγας Αλέξανδρος» Βραχατίου και τους μίλησαν για την τοξοβολία, για τη χαρά του αθλητισμού και το «Ευ αγωνίζεσθαι» και  βοήθησαν  τους μεγάλους μαθητές να γνωρίσουν την τοξοβολία.

20161003_091933

Πανό με το μήνυμα της ημέρας από τους μαθητές της Β΄τάξης

20161003_095958

Οι παίχτες του Παμβοχαϊκού παίζουν βόλεϊ με τους μαθητές

20161003_085821

20161003_105242

 

από κάτω από: Αθλητισμός| με ετικέτα  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Σαν σήμερα

  1. 21/02/: Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας
    Η Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της UNESCO, για την προώθηση της γλωσσικής πολυμορφίας και τη διάσωση των ολιγότερο ομιλουμένων γλωσσών. Αφορμή για την υιοθέτησή της το 1999 από τη Γενική Συνέλευση της UNESCO στάθηκε η Σφαγή της Ντάκα στις 12 Φεβρουαρίου του 1952, όταν φοιτητές του Ανατολικού Πακιστάν (σημερινού Μπανγκλαντές) ξεσηκώθηκαν για να εμποδίσουν την κατάργηση της γλώσσας τους «Μπενγκάλι» και την υιοθέτηση της επίσημης πακιστανικής «Ουρντού». Η Αστυνομία έπνιξε τη διαμαρτυρία τους στο αίμα.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΩΣΤΗΣ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΩΣΤΗΣ

Jele/Μάθηση και παιχνίδια για τα παιδιά του Δημοτικού

Jele/Μάθηση και παιχνίδια για τα παιδιά του Δημοτικού

ΠΑΙΞΕ ΠΑΖΛ

ΠΑΙΞΕ ΠΑΖΛ

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

xartes

xartes

ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων