ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 29-01-2021 και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου μας, τηλεδιάσκεψη στην οποία σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι για να ενημερωθείτε για σημαντικά εκπαιδευτικά ζητήματα. Στην τηλεδιάσκεψη, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας και η αρμόδια ψυχολόγος που έχει τοποθετηθεί στη Σχολική μας Μονάδα, θα συζητήσουμε για το ρόλο του σχολικού ψυχολόγου σε σχέση με τους μαθητές, τους γονείς και γενικά στη σχολική κοινότητα. Επίσης θα γίνει συζήτηση για τις ψυχολογικές και λοιπές επιπτώσεις του εγκλεισμού στα παιδιά  λόγω της πανδημίας και τις ενέργειες που μπορεί  να κάνει η οικογένεια  για να τις αντιμετωπίσει αποτελεσματικά. Θα συζητήσουμε θέματα που σας απασχολούν ως  γονείς, πιθανές απορίες και ερωτήματα που μπορεί να έχετε και οτιδήποτε άλλο σχετικό προκύψει στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας WEBEX στην ψηφιακή τάξη του Δ/ντή του Σχολείου Κων/νου Σίδερη. Θα συνδεθείτε όπως ακριβώς κάνατε και για την παρακολούθηση μαθημάτων στον σύνδεσμο https://minedu-primary.webex.com/meet/kosideris.

Σας περιμένουμε όλες και όλους για μια ουσιαστική και εποικοδομητική επικοινωνία για το «κοινό καλό» της σχολικής μας κοινότητας.

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Κατηγορίες: Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.