ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

 

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 15/11/2019 θα πραγματοποιηθούν οι  εκδηλώσεις με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε κάθε τμήμα/τάξη, για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Τα παιδιά θα προσέλθουν κανονικά 08.15, χωρίς τσάντες και θα σχολάσουν στις 09.40. Το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει και τα δρομολόγια των λεωφορείων θα πραγματοποιηθούν κανονικά με αλλαγή στην ώρα αποχώρησης.

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – 27/10/2019

Σας ενημερώνουμε, ότι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, το σχολείο δεν θα λειτουργήσει, λόγω της 1ης Επιμορφωτικής Ημερίδας Εκπαιδευτικών,  στο πλαίσιο των παιδαγωγικών-επιμορφωτικών δράσεων του 5ου ΠΕΚΕΣ Αττικής.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   –   22/10/2019

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 25/10/2019 θα πραγματοποιηθούν οι  εκδηλώσεις με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε κάθε τμήμα/τάξη, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Τα παιδιά θα προσέλθουν κανονικά 08.15, χωρίς τσάντες και θα σχολάσουν στις 09.40. Το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει και τα δρομολόγια των λεωφορείων θα πραγματοποιηθούν κανονικά με αλλαγή στην ώρα αποχώρησης.

Την ίδια μέρα, στην πρωινή προσευχή, θα γίνει η παράδοση της σημαίας στους σημαιοφόρους και τους παραστάτες, οι οποίοι πρέπει να προσέλθουν με τη στολή της παρέλασης.

Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019 οι μαθητές που θα παρελάσουν θα βρίσκονται 10:15 στο χώρο της παρέλασης, στην διασταύρωση της οδού Αθηνάς. Σημείο λήξης της παρέλασης ορίζεται το σημείο πριν το αρτοποιείο «ΑΡΓΙΘΕΑ».

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   –   4/10/2019

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε στο σχολείο μας η λειτουργία της ΕΔΕΑΥ (Ειδική Διαγνωστική Επιτροπή Αξιολόγησης και Υποστήριξης). Σε αυτήν μετέχουν, η Διευθύντρια και η Υποδιευθύντρια του Σχολείου, κ. Αναστασοπούλου Αγγελική και κ. Κοκκαλιάρη Ιωάννα, ο δάσκαλος του Τμήματος Ένταξης κ. Τσαμπαλίκας Μιχαήλ και οι κ. Μαρία Βουτσινά ψυχολόγος και Δήμητρα Γεροϊτου κοινωνική λειτουργός.

Η ΕΔΕΑΥ μεταξύ άλλων:

1) Διενεργεί αξιολόγηση των δυσκολιών και των πιθανών εκπαιδευτικών, ψυχοκοινωνικών και άλλων φραγμών στη μάθηση που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένοι μαθητές.

2) Υποστηρίζει τους εκπαιδευτικούς σε ζητήματα παιδαγωγικής ανταπόκρισης στην ετερογένεια του μαθητικού πληθυσμού και  διαμορφώνει πρόγραμμα διαφοροποιημένης διδασκαλίας σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό της τάξης και τον εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής.

3) Πραγματοποιεί συνεργατική διεπιστημονική αντιμετώπιση των δυσκολιών του μαθητή και παραπέμπει μαθητές σε ειδικές δημόσιες υπηρεσίες, εάν κριθεί ότι χρειάζονται περαιτέρω υποστήριξη. Επιπλέον, αξιολογεί τυχόν σοβαρά οικογενειακά ή κοινωνικά ζητήματα του μαθητή και της οικογένειας του και παραπέμπει σε ανάλογες δημόσιες υπηρεσίες.

4) Εισηγείται και υποστηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα ως σύνολο, σε ζητήματα που αφορούν την ισότιμη πρόσβαση των μαθητών στην εκπαίδευση.

Η ψυχολόγος κ. Μαρία Βουτσινά και η κοινωνική λειτουργός κ. Δήμητρα Γεροϊτου της ΕΔΕΑΥ, θα βρίσκονται στο σχολείο κάθε Παρασκευή και ώρες 9:00 – 13:00.

Στο σχολείο επίσης τοποθετήθηκε η κ. Μαρία Βράιλα ψυχολόγος, η οποία θα παρευρίσκεται στο σχολείο κάθε Δευτέρα 9:00-13:00 και θα είναι διαθέσιμη για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των μαθητών και των γονέων του Σχολείου.

Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του σχολείου: 2294055256.

 

Από την Διεύθυνση του Σχολείου

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΗ

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι σήμερα διανεμήθηκε στους μαθητές  έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης, στην οποία συμπληρώνετε τα στοιχεία σας,  τον τρόπο αποχώρησης του μαθητή (π.χ. μόνο του ή με το λεωφορείο) ή ποια πρόσωπα τον παραλαμβάνουν με τον αριθμό ταυτότητάς τους. Αν κάποιοι γονείς το έχουν προσκομίσει ήδη, δεν το συμπληρώνουν. Το έντυπο επιστρέφεται συμπληρωμένο μέσω του παιδιού στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό του τμήματος.

Από τη Δ/νση του Σχολείου

 

 

ΕΝΑΡΞΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Σας ενημερώνουμε:

  1. Από Τετάρτη 18-9-2019 ξεκινά η πλήρης λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος μόνο για τους μαθητές, που οι γονείς τους είχαν υποβάλει αίτηση με πλήρη δικαιολογητικά (βεβαιώσεις εργασίας – ασφαλιστικού φορέα – κάρτα ΟΑΕΔ και για τους δύο γονείς) τον Ιούνιο του 2019. Εκπρόθεσμες αιτήσεις με δικαιολογητικά και μόνο για τμήμα που έχει θέσεις, διαβιβάζονται και εγκρίνονται από τη Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής.
  2. Τα παιδιά φέρνουν το φαγητό τους από το πρωί, μπαίνει σε ψυγείο και ζεσταίνεται στις 13.20. Παρακαλούμε το σκεύος να είναι κατάλληλο για θερμοθάλαμο και φούρνο μικροκυμάτων.
  3. Πρόγραμμα:

13.20 – 14.00 Σίτιση – Χαλάρωση

14.00 – 14.15 Διάλειμμα

14.15 – 15.00 Μελέτη – Προετοιμασία

15.00 – 15.15 Διάλειμμα

15.15 – 16.00 Υπολογιστές και Πολιτιστικοί Όμιλοι

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η Δ/νση του Σχολείου είναι στη διάθεσή σας.

 

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε, ότι από αύριο Παρασκευή 13-9-2019 θα γίνονται κανονικά τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Αττικής από και προς το σχολείο.

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΜΒΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ                                  

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-20.

 

Αγαπητοί γονείς,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά η πρωινή ζώνη 08.00 έως 13.15

Για την έναρξη του Ολοήμερου Προγράμματος θα ενημερωθείτε με σχετική ανακοίνωση, όταν θα καλυφθούν όλες οι ώρες που απαιτούνται από διδακτικό προσωπικό.

Για την έναρξη των σχολικών λεωφορείων  θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση.

Παρακαλούμε οι γονείς της Α΄και Δ΄τάξης να προσκομίσουν στο σχολείο το ΑΔΥΜ αν δεν το έχουν κάνει ήδη.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς /κηδεμόνες,

 

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:00  το  πρωί,  θα  πραγματοποιηθεί  ο αγιασμός  του σχολείου μας.

Την  ημέρα  αυτή, οι μαθητές θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, δε  θα   γίνουν μαθήματα και δε θα  πραγματοποιηθούν  τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΜΒΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ                                  

ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-19.

Αγαπητοί γονείς,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητες του σχολείου μέχρι τη λήξη του Σχολικού Έτους:

α) Την Κυριακή 9-6-2019 θα πραγματοποιηθεί η φωτογράφιση των μαθητών που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

β) Την Τετάρτη 12-6-2019 έχει προγραμματιστεί η εκδρομή όλου του σχολείου για τη λήξη του σχολικού έτους, στον χώρο αθλητικών δραστηριοτήτων The Wall  στην Ανθούσα. Η ανακοίνωση – δήλωση έχει δοθεί στα παιδιά. Υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων είναι η Δευτέρα 10-6-2019. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, Π.Δ. 79/2017,  εκδρομές που αφορούν το σύνολο του σχολείου πραγματοποιούνται μόνο όταν συμμετέχουν τα 3/4 του συνόλου των μαθητών. Οι μαθητές που θα συμμετέχουν, θα προσέλθουν το πρωί 08.15, θα σχολάσουν 13.15, ενώ το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

γ) Την Πέμπτη 13-6-2019 οι μαθητές της Στ΄ θα παρουσιάσουν τη γιορτή αποχαιρετισμού στις 09.00, που ετοίμασαν μαζί με τη δασκάλα τους κ. Γκανάτσιου Βάνα. Τη γιορτή θα παρακολουθήσουν οι γονείς τους και όλοι οι μαθητές του σχολείου.

δ) Την Παρασκευή 14-6-2019 τελευταία μέρα του σχολείου, οι μαθητές συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, θα προσέλθουν στις 08.30. Θα παραλάβουν τους τίτλους Προόδου και Σπουδών από τους Υπεύθυνους Εκπαιδευτικούς των τμημάτων και θα αποχωρήσουν.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Δημοτικών, Κοινοτικών και Περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ., με αρ. πρωτ.: Φ.1/79634/ΓΔ4/20-5-2019, δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019.

Επισημαίνεται, ότι σε όσες περιφέρειες ή δήμους θα διεξαχθεί επαναληπτική ψηφοφορία την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 και τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 αντίστοιχα.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΜΒΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ                                                                16-5-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε, ότι την Τετάρτη 22-5-2019, το σχολείο δεν θα λειτουργήσει, λόγω της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογών για την ανάδειξη Αντιπροσώπων της Γενικής Συνέλευσης στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ANNOUNCEMENT

Την Τρίτη 7 -5- 2019, το σχολείο μας σε συνεργασία
με τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, κ. Ευαγγελία
Καραγιάννη (ΠΕ06) και κ. Βασίλη Χαρίτο (ΠΕ70) θα
φιλοξενήσει τις κ.κ. Sarah Cornette και Sia Kyriakakos ,
Αμερικανίδες εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο
Πρόγραμμα Διακεκριμένων Βραβείων Διδασκαλίας – και
βρίσκονται στην Ελλάδα με υποτροφία του ιδρύματος
Fulbright.
On Tuesday 7th May, 2019, our school in collaboration with
the Education Coordinators, Evangelia Karagianni & Vasili
Charito, will be hosting Sarah Cornette και Sia Kyriakakos,
American Art Teachers who are participating in Fulbright’s
Distinguished Awards in Teaching Program .

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
9.00 – 9.40 ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ
ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ PPT (ΑΓΓΛΙΚΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ).
ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤ ΤΑΞΗΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΣΤ ΤΑΞΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΠΕ 11 – ΣΙΤΕ ΧΡΥΣΟΥΛΑ.
……………………………………………………………………………
9.40 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ
ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ.
……………………………………………………………………………
10.00 ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤ ΤΑΞΗΣ .
ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ»
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ: ΠΕ 08 ΔΑΟΥΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
……………………………………………………………………………
10.45 ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ
ΤΟ Β2.
ΘΕΜΑ: «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ».
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ: ΠΕ 70 ΚΛΑΚΑΛΑ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ 71 Π.Σ.
ΡΑΖΟΥ ΑΡΕΤΗ, Ε.Β.Π: ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΖΩΗ
(ΜΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ
ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ)
……………………………………………………………………………
11.30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
……………………………………………………………………………
11.45 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΟ Δ1.
ΘΕΜΑ: «ΓΛΥΠΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ»
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ: ΠΛΑΧΟΥΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕ 91
……………………………………………………………………………
12.25 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
12.35. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ Β1 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ
ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ.
……………………………………………………………………………
13.15 ΣΧΟΛΑΣΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΕΝΑΡΞΗ
ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ.
13.25 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ – ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ.

PROGRAMME
9.00 – 9.40 WELCOMING & OUR SCHOOL
PRESENTATION BY 6TH GRADERS
6TH GRADERS DANCE TRADITIONAL DANCES
PE TEACHER: CHRYSOULA SITE
……………………………………………………………………………
9.40 BREAK
GETTING TO KNOW THE SCHOOL TEACHERS
TASTING LOCAL DELICACIES IN THE STAFF ROOM
……………………………………………………………………………
10.00 ART CLASS WITH THE 6TH GRADERS
TOPIC: «TRADITIONAL COSTUMES»
ART TEACHER: NIKOLETA DAOUTI
……………………………………………………………………………
10.45 ART CREATIONS BY THE 2ND GRADERS
TOPIC: «DAILY ROUTINE IN CLASS»
TEACHERS: MARIA KLAKALA, ARETI RAZOU, ZOI
KARAPIPERI
(A TEACHING APPROACH TO LEARNERS OF
DIFFERENT ORIGINS, RELIGIONS AND SPECIAL
NEEDS
……………………………………………………………………………
11.30 BREAK – WALKING AROUND THE
PLAYGROUND
……………………………………………………………………………
11.45 DRAMA CLASS WITH THE 4TH GRADERS
TOPIC: «SCULPTURES AROUND»
TEACHER: APOSTOLOS PLACHOURIS
……………………………………………………………………………
12.25 BREAK
12.35. GUESTS AND 2ND GRADERS WORK
TOGETHER
……………………………………………………………………………
13.15 END OF SCHOOL PROGRAMME.
13.25 FAREWELL

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας ενημερώνουμε ότι, την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, το σχολείο δεν θα λειτουργήσει, διότι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα συμμετέχουν σε Επιμορφωτική Ημερίδα που διοργανώνει ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου της σχολικής μας περιφέρειας.

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ Β΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΜΒΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ           12/3/2019

Αγαπητοί γονείς,

σας  ενημερώνουμε ότι, τη Δευτέρα 18/3/2019 θα πραγματοποιηθεί η επίδοση Ελέγχων Προόδου Β΄ τριμήνου για τις τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄ και ενημέρωση Β΄ τριμήνου για τις Α΄ και Β΄ τάξεις. Σας επισημαίνουμε ότι η ώρα επίδοσης είναι από 13.20 έως 14.00 στις αίθουσες διδασκαλίας των τμημάτων και στο γραφείο Διδασκόντων για τις ειδικότητες που θα βρίσκονται στη σχολική μονάδα. Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι πραγματοποιείται σύντομη ενημέρωση και επίδοση. Λεπτομερή ενημέρωση για την πρόοδο των παιδιών σας, έχετε στις ατομικές μηνιαίες συναντήσεις με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς ή με κάποιο ραντεβού για τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων.

Οι μαθητές θα σχολάσουν, θα παραλάβετε τα παιδιά σας και μετά θα εισέλθετε στον χώρο του σχολείου. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για όσους γονείς έχουν τα παιδιά τους μαζί, έχουν και την ευθύνη της επίβλεψής τους , διότι όλοι οι εκπαιδευτικοί θα είναι απασχολημένοι και το ολοήμερο θα λειτουργεί κανονικά.

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΜΒΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ                                                                                                                         5/3/2019

 

Αγαπητοί  γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 8/3/2019 θα γίνει το Αποκριάτικο Πάρτι του σχολείου, μετά τη λήξη της 4ης διδακτικής ώρας. Οι μαθητές θα σχολάσουν 13.15 και το ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά. Τα παιδιά θα φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ, για να  μασκαρευτούν στο σχολείο, ενώ δεν επιτρέπεται να φέρουν κομφετί , σερπαντίνες, αιχμηρά αντικείμενα (π.χ. ραβδιά, σπαθιά,….)

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΜΒΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ                                                      20-2-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε η με αριθ. πρωτ. 217785/Δ1/18-12-2018 Υπουργική Απόφαση με θέμα: «Παραμονή των διδακτικών βιβλίων στο Δημοτικό Σχολείο για τουλάχιστον δύο (2) Σαββατοκύριακα το μήνα». (ΦΕΚ 6014/τ.Β΄/31-12-2018 και ΦΕΚ 56/τ.Β΄/21-01-2019). Επισημαίνεται, ότι η δράση υλοποιείται τουλάχιστον δύο (2) φορές τον μήνα για όλους τους μήνες του διδακτικού έτους και η καθιέρωση της παραμονής των διδακτικών βιβλίων στο σχολείο, δεν αποτελεί μια συμβολική παρέμβαση, αλλά επιδιώκεται οι μαθητές και οι μαθήτριες να μην ασχολούνται με την προετοιμασία μαθημάτων κατά τη διάρκεια αυτών των Σαββατοκύριακων. Ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε και ορίζει τα Σαββατοκύριακα που θα παραμένουν τα Διδακτικά Βιβλία στο σχολείο.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019.

Παρασκευή 8 και Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019.

Παρασκευή 5 και Παρασκευή 12 Απριλίου 2019.

Παρασκευή 17 και Παρασκευή 31 Μαϊου 2019.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Σας ενημερώνουμε,  ότι σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 32 του Ν.4521/18 (ΦΕΚ 38, τ.Α’,2-3-2018)  που αντικαθιστά σχετικό άρθρο του Π.Δ. 79/2017, η εορτή των Τριών Ιεραρχών είναι επίσημη αργία και ως εκ τούτου το σχολείο την Τετάρτη 30-1-2019, δεν θα λειτουργήσει.

Την Τρίτη 29-1-2019 θα τιμηθούν οι Τρεις Ιεράρχες,  με Εκκλησιασμό των μαθητών από τον Πατέρα Ιωσήφ ιερέα του Αγίου Παντελεήμονος Παραλίας Τύμβου και Ευλογία των Άρτων στο χώρο του σχολείου.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10-01-2019 ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΜΕ ΑΡ. ΑΠΟΦ.: 14/9-1-2019

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

 

 

 

 

Copyright © ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΜΒΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Top