ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

 

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 15/11/2019 θα πραγματοποιηθούν οι  εκδηλώσεις με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε κάθε τμήμα/τάξη, για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Τα παιδιά θα προσέλθουν κανονικά 08.15, χωρίς τσάντες και θα σχολάσουν στις 09.40. Το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει και τα δρομολόγια των λεωφορείων θα πραγματοποιηθούν κανονικά με αλλαγή στην ώρα αποχώρησης.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

 

Μαραθωνοδρόμοι συναντούν τους μαθητές του σχολείου μας!

 

Την Παρασκευή 8-11-2019 είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στο σχολείο μας δύο σημαντικούς μαραθωνοδρόμους τον κ. Καραβασίλη Βλάση και τον κ. Πρασά Στυλιανό!

Οι μαθητές μας γνώρισαν τους μαραθωνοδρόμους και με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κας Σιτέ Χρυσούλας, είχαν προετοιμάσει ερωτήσεις που τους απεύθυναν, φιλοτέχνησαν αφίσα για τον Μαραθώνιο και ζωγραφιές οι οποίες εκτέθηκαν,αλλά και δωρήθηκαν στους καλεσμένους μας, οι οποίοι μετέδωσαν με εξαιρετικό τρόπο μηνύματα και αξίες ζωής, που καλλιεργεί ο αθλητισμός και η συμμετοχή  στο κορυφαίο γεγονός του Μαραθωνίου.

 

Ευχαριστούμε τον κ. Πρασά και τον κ. Καραβασίλη για την τιμή που μας έκαναν και πολλά μπράβο στα παιδιά για τις όμορφες δημιουργίες τους!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019!!!

 

Το σχολείο μας έγινε πιο όμορφο!!!

Σήμερα το σχολείο μας έγινε πιο πράσινο και πιο όμορφο!!! Τοποθετήθηκε χλοοτάπητας και μια πανέμορφη ελιά στο αίθριο.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, που ασταμάτητα προσφέρει με ζήλο και μεράκι , υλοποιώντας ιδέες και έχοντας κοινό όραμα με τους εκπαιδευτικούς, για ένα σύγχρονο σχολείο καθαρό, όμορφο και εναρμονισμένο με το φυσικό και ιστορικό περιβάλλον της περιοχής.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Αναστασοπούλου Αγγελική

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΠΕΜΠΤΗ 31-10-2019

Σας ενημερώνουμε, ότι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, το σχολείο δεν θα λειτουργήσει, λόγω της 1ης Επιμορφωτικής Ημερίδας Εκπαιδευτικών,  στο πλαίσιο των παιδαγωγικών-επιμορφωτικών δράσεων του 5ου ΠΕΚΕΣ Αττικής.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

«ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940»

  Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις τους σχολείου μας για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Σε όλες τις τάξεις οι μαθητές απήγγειλαν ποιήματα, παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα, έγιναν ψηφιακές αφηγήσεις, τραγούδησαν, ζωγράφισαν και τα παιδάκια της Α΄τάξης παρέλασαν στην αυλή με σημαιάκια.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, που κατάφεραν να μεταδοθεί καθολικά το μήνυμα της επετείου, τιμώντας τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ειρήνη και την ελευθερία της πατρίδας μας.

  

Από τη Διεύθυνση του σχολείου

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 25/10/2019 θα πραγματοποιηθούν οι  εκδηλώσεις με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε κάθε τμήμα/τάξη, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Τα παιδιά θα προσέλθουν κανονικά 08.15, χωρίς τσάντες και θα σχολάσουν στις 09.40. Το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει και τα δρομολόγια των λεωφορείων θα πραγματοποιηθούν κανονικά με αλλαγή στην ώρα αποχώρησης.

Την ίδια μέρα, στην πρωινή προσευχή, θα γίνει η παράδοση της σημαίας στους σημαιοφόρους και τους παραστάτες, οι οποίοι πρέπει να προσέλθουν με τη στολή της παρέλασης.

Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019 οι μαθητές που θα παρελάσουν θα βρίσκονται 10:15 στο χώρο της παρέλασης, στην διασταύρωση της οδού Αθηνάς. Σημείο λήξης της παρέλασης ορίζεται το σημείο πριν το αρτοποιείο «ΑΡΓΙΘΕΑ».

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε στο σχολείο μας η λειτουργία της ΕΔΕΑΥ (Ειδική Διαγνωστική Επιτροπή Αξιολόγησης και Υποστήριξης). Σε αυτήν μετέχουν, η Διευθύντρια και η Υποδιευθύντρια του Σχολείου, κ. Αναστασοπούλου Αγγελική και κ. Κοκκαλιάρη Ιωάννα, ο δάσκαλος του Τμήματος Ένταξης κ. Τσαμπαλίκας Μιχαήλ και οι κ. Μαρία Βουτσινά ψυχολόγος και Δήμητρα Γεροϊτου κοινωνική λειτουργός.

Η ΕΔΕΑΥ μεταξύ άλλων:

1) Διενεργεί αξιολόγηση των δυσκολιών και των πιθανών εκπαιδευτικών, ψυχοκοινωνικών και άλλων φραγμών στη μάθηση που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένοι μαθητές.

2) Υποστηρίζει τους εκπαιδευτικούς σε ζητήματα παιδαγωγικής ανταπόκρισης στην ετερογένεια του μαθητικού πληθυσμού και  διαμορφώνει πρόγραμμα διαφοροποιημένης διδασκαλίας σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό της τάξης και τον εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής.

3) Πραγματοποιεί συνεργατική διεπιστημονική αντιμετώπιση των δυσκολιών του μαθητή και παραπέμπει μαθητές σε ειδικές δημόσιες υπηρεσίες, εάν κριθεί ότι χρειάζονται περαιτέρω υποστήριξη. Επιπλέον, αξιολογεί τυχόν σοβαρά οικογενειακά ή κοινωνικά ζητήματα του μαθητή και της οικογένειας του και παραπέμπει σε ανάλογες δημόσιες υπηρεσίες.

4) Εισηγείται και υποστηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα ως σύνολο, σε ζητήματα που αφορούν την ισότιμη πρόσβαση των μαθητών στην εκπαίδευση.

Η ψυχολόγος κ. Μαρία Βουτσινά και η κοινωνική λειτουργός κ. Δήμητρα Γεροϊτου της ΕΔΕΑΥ, θα βρίσκονται στο σχολείο κάθε Παρασκευή και ώρες 9:00 – 13:00.

Στο σχολείο επίσης τοποθετήθηκε η κ. Μαρία Βράιλα ψυχολόγος, η οποία θα παρευρίσκεται στο σχολείο κάθε Δευτέρα 9:00-13:00 και θα είναι διαθέσιμη για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των μαθητών και των γονέων του Σχολείου.

Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του σχολείου: 2294055256.

 

Από την Διεύθυνση του Σχολείου

 

 

«6Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ»

       

Στα πλαίσια της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού πραγματοποιήσαμε επίσκεψη με όλο το σχολείο στο κλειστό γήπεδο Γ. Δημητριάδης στη Νέα Μάκρη. Οι μαθητές γνώρισαν το άθλημα της Πετοσφαίρισης (volleyball) μέσα από διάφορες αθλητικές δραστηριότητες .Το πρόγραμμα επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Σιτέ Χρυσούλα και παρουσίασαν έμπειροι προπονητές και παίκτες. 

Ευχαριστούμε τους προπονητές καθώς και τον Δήμο Μαραθώνα – ΚΕΔΜΑ, για την παραχώρηση του κλειστού  Γυμναστηρίου.                         

 

 

 

«ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

 

Για το σχολικό έτος 2019 – 20, τα (2)  Σαββατοκύριακα κατά τα οποία θα παραμένουν τα διδακτικά βιβλία στο σχολείο είναι τα παρακάτω, σύμφωνα με απόφαση το Συλλόγου Διδασκόντων:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΪΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΪΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

 

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΗ

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι σήμερα διανεμήθηκε στους μαθητές  έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης, στην οποία συμπληρώνετε τα στοιχεία σας,  τον τρόπο αποχώρησης του μαθητή (π.χ. μόνο του ή με το λεωφορείο) ή ποια πρόσωπα τον παραλαμβάνουν με τον αριθμό ταυτότητάς τους. Αν κάποιοι γονείς το έχουν προσκομίσει ήδη, δεν το συμπληρώνουν. Το έντυπο επιστρέφεται συμπληρωμένο μέσω του παιδιού στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό του τμήματος.

Από τη Δ/νση του Σχολείου

 

 

ΕΝΑΡΞΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Σας ενημερώνουμε:

  1. Από Τετάρτη 18-9-2019 ξεκινά η πλήρης λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος μόνο για τους μαθητές, που οι γονείς τους είχαν υποβάλει αίτηση με πλήρη δικαιολογητικά (βεβαιώσεις εργασίας – ασφαλιστικού φορέα – κάρτα ΟΑΕΔ και για τους δύο γονείς) τον Ιούνιο του 2019. Εκπρόθεσμες αιτήσεις με δικαιολογητικά και μόνο για τμήμα που έχει θέσεις, διαβιβάζονται και εγκρίνονται από τη Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής.
  2. Τα παιδιά φέρνουν το φαγητό τους από το πρωί, μπαίνει σε ψυγείο και ζεσταίνεται στις 13.20. Παρακαλούμε το σκεύος να είναι κατάλληλο για θερμοθάλαμο και φούρνο μικροκυμάτων.
  3. Πρόγραμμα:

13.20 – 14.00 Σίτιση – Χαλάρωση

14.00 – 14.15 Διάλειμμα

14.15 – 15.00 Μελέτη – Προετοιμασία

15.00 – 15.15 Διάλειμμα

15.15 – 16.00 Υπολογιστές και Πολιτιστικοί Όμιλοι

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η Δ/νση του Σχολείου είναι στη διάθεσή σας.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε, ότι από αύριο Παρασκευή 13-9-2019 θα γίνονται κανονικά τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Αττικής από και προς το σχολείο.

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς /κηδεμόνες,

 

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:00  το  πρωί,  θα  πραγματοποιηθεί  ο αγιασμός  του σχολείου μας.

Την  ημέρα  αυτή, οι μαθητές θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, δε  θα   γίνουν μαθήματα και δε θα  πραγματοποιηθούν  τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Τύμβου Μαραθώνα, σας εύχονται Καλό Καλοκαίρι!!!

 

 

16ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Την Παρασκευή 7-6-2019 και ώρα 6 μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Σάρας στο Μαρκόπουλο με είσοδο ελεύθερη, οι μαθητές μας της Στ΄ τάξης θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει η Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής. Τα παιδιά μας θα παρουσιάσουν χορούς της Πελοποννήσου που διδάχθηκαν από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας, κ. Σιτέ Χρυσούλα. Τις παραδοσιακές στολές επιμελήθηκε το Ίδρυμα Ζήση, ενώ τη μεταφορά των παιδιών με τουριστικό λεωφορείο προσφέρει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Θα είμαστε εκεί να καμαρώσουμε τα παιδιά μας και τους ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δείτε την αφίσα του Φεστιβάλ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://blogs.sch.gr/dimtymvu/files/2019/04/A3-afisa_teliko.pdf

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Δημοτικών, Κοινοτικών και Περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ., με αρ. πρωτ.: Φ.1/79634/ΓΔ4/20-5-2019, δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019.

Επισημαίνεται, ότι σε όσες περιφέρειες ή δήμους θα διεξαχθεί επαναληπτική ψηφοφορία την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 και τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 αντίστοιχα.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

 

 

   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ  22-5-2019               

Σας ενημερώνουμε, ότι την Τετάρτη 22-5-2019, το σχολείο δεν θα λειτουργήσει, λόγω της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογών για την ανάδειξη Αντιπροσώπων της Γενικής Συνέλευσης στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

«Η ΜΑΝΟΥΛΑ»

Ποιος την κούνια μας κουνάει,
όταν είμαστε μικράκια;
Ποιος χαμογελά στο πλάι
και γλυκά μας λέει λογάκια
και τον ύπνο προσκαλεί;
Η μαμά μας η καλή!

Τα μαλλιά μας ποιος χτενίζει;
Ποιος μας καμαρώνει, αλήθεια;
Ποιος παιχνίδια μας χαρίζει;
Ποιος μας λέει τα παραμύθια
στη φωτίτσα μας σιμά;
Η γλυκιά μας η μαμά!

Κι όταν κάποτε ένα στόμα
κάτι με θυμό μας λέει,
κι όταν παρακούμε ακόμα,
ποιος πονεί και σιγοκλαίει
κι έχει πίκρα στην καρδιά;
Πάντα η μάνα μας, παιδιά!

Στέλιος Σπεράντζας

 

Επίσκεψη Υποτρόφων Εκπαιδευτικών Ιδρύματος Fulbright στο Σχολείο μας.

Την Τρίτη 7 -5- 2019, το σχολείο μας σε συνεργασία
με τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, κ. Ευαγγελία
Καραγιάννη (ΠΕ06) και κ. Βασίλη Χαρίτο (ΠΕ70) θα
φιλοξενήσει τις κ.κ. Sarah Cornette και Sia Kyriakakos ,
Αμερικανίδες εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο
Πρόγραμμα Διακεκριμένων Βραβείων Διδασκαλίας – και
βρίσκονται στην Ελλάδα με υποτροφία του ιδρύματος
Fulbright.
On Tuesday 7th May, 2019, our school in collaboration with
the Education Coordinators, Evangelia Karagianni & Vasili
Charito, will be hosting Sarah Cornette και Sia Kyriakakos,
American Art Teachers who are participating in Fulbright’s
Distinguished Awards in Teaching Program .

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2019-2020

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για την Α΄ τάξη Δημοτικού για το έτος 2019-20 θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα, 6-5-2019 έως Δευτέρα, 20-5-2019, κατά τις  ώρες: 09.00 – 11.00.

Στην Α΄ τάξη θα εγγραφούν υποχρεωτικά τα παιδιά που γεννήθηκαν από 1-1-2013 έως 31-12-2013.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Διευκρινίζεται ότι για την εγγραφή των μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες.

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ (Α.Δ.Υ.Μ.). Το έντυπο υπάρχει στο διαδίκτυο, στον παρακάτω σύνδεσμο (από όπου μπορείτε να το εκτυπώσετε ) ή σας δίνεται από το σχολείο και συμπληρώνεται από παιδίατρο.

https://blogs.sch.gr/dimtymvu/files/2019/04/ΑΔΥΜ.pdf

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

 ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.

Τη σχολική περιφέρεια του Δημοτικού Σχολείου Τύμβου Μαραθώνα αποτελούν οι περιοχές Αγ. Παντελεήμονα, Βρανά και Ριζάρη νοτίως της Λεωφ. Σουλίου και της Λεωφ. Σχοινιά.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΜΒΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Top