Εκκλησιασμός των μαθητών του σχολείου μας.

Αγαπητοί γονείς,

την Παρασκευή 19-4-2019 οι μαθητές του σχολείου, θα εκκλησιαστούν  στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος, όπου θα μεταβούν πεζή με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, κατά το πρώτο διδακτικό δίωρο.

Το πρωινό πρόγραμμα, καθώς και το ολοήμερο θα συνεχιστούν κανονικά.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, σας εύχονται Καλό Πάσχα, Υγεία και Οικογενειακή Ευτυχία!!!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας ενημερώνουμε ότι, την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, το σχολείο δεν θα λειτουργήσει, διότι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα συμμετέχουν σε Επιμορφωτική Ημερίδα που διοργανώνει ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου της σχολικής μας περιφέρειας.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

Αγαπητοί γονείς,

σήμερα Δευτέρα 1/4/2019 θα βρείτε στις σχολικές τσάντες των παιδιών σας τον «Σχολικό Οδηγό για Γονείς & Κηδεμόνες», ο οποίος διανεμήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Έναν οδηγό, που  πρέπει να συμβουλεύεστε, για όλα τα θέματα λειτουργίας των δημόσιων σχολείων, όπως καταγράφονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Η μελέτη και η γνώση του Οδηγού προάγει  το επίπεδο της συνεργασίας σας με το σχολείο.  Επίσης, θα ενημερωθείτε για θέματα που θα ενδυναμώσουν το ρόλο σας ως γονείς, στηρίζοντας τα παιδιά σας στη σχολική τους ζωή, πάντα με εμπιστοσύνη προς τους εκπαιδευτικούς.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια 

Αναστασοπούλου Θ. Αγγελική

 

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΜΒΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Top