ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2019-2020

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για την Α΄ Τάξη αρχίζουν την Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 και ολοκληρώνονται την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019. Στην Α΄ Τάξη θα γραφτούν φέτος τα παιδιά που γεννήθηκαν  από 1/1/2013 έως 31/12/2013

 

ΩΡΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 10:00 – 14:00

Πέμπτη, Παρασκευή 8:30 -10:00

 

 

Δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή:

 

1) Πιστοποιητικό Γέννησης ή Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης (Αφορά μόνο τους αλλοδαπούς μαθητές/τριες. Για τους υπόλοιπους αναζητείται από το σχολείο και δεν απαιτείται η προσκόμισή του)

2) Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο να φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

2) Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) (Το έντυπο χορηγείται από το σχολείο)

«Καταρτίζεται και συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κτλ.) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών γιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς, (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία).

Ειδικότητες ιατρών με δυνατότητα κατάρτισης:  παιδίατροι, γενικοί ιατροί και σε ειδικές περιπτώσεις παθολόγοι»

3) Βεβαίωση Παρακολούθησης Νηπιαγωγείου (Εκδίδεται στις 14-6-2019. Μέχρι την έκδοσή του προσκομίζεται από το γονέα «Βεβαίωση Φοίτησης» Νηπιαγωγείου)

4) Αποδεικτικό Στοιχείο Διεύθυνσης Κατοικίας (Λογαριασμός ΔΕΚΟ, μισθωτήριο οικίας στο όνομα του γονέα ή κηδεμόνα ή άλλο έγγραφο που αποδεικνύει τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας. Λογαριασμοί κινητών τηλεφώνων δεν γίνονται δεκτοί.

 

Προσδιορισμός ορίων σχολικής περιφέρειας Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας για τις εγγραφές μαθητών Α΄ τάξης σχολικού έτους 2019-2020

Ο οικισμός και η ευρύτερη περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Η οδός Γρηγορίου Λαμπράκη αποτελεί τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ Αγίας Τριάδας και νέων Επιβατών.

(ΑΠΟΦΑΣΗ    12915/16-4-2019   της Δ/νσης Π.Ε. Ανατ. Θεσ/νίκης)