Τελετή λήξης σχολικού έτους 2015 – 16.

Παρουσία πλήθους κόσμου που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, οι μαθητές του σχολείου μας παρουσίασαν το πρόγραμμα που ετοίμασαν μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους για την τελετή λήξης του σχολικού έτους και καταχειροκροτήθηκαν.

Η πρώτη τάξη απάγγειλε ποιήματα για τις 4 εποχές.

Η δευτέρα τάξη παρουσίασε θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Μαθαίνω προσέχω, δεν κινδυνεύω. Ταξίδι στη γνώση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο»

Η τρίτη τάξη με δραματοποίηση και ανάγνωση παρουσίασαν παραμύθι που έγραψαν οι ίδιοι  οι μαθητές στα πλαίσια του προγράμματος που εκπόνησαν με τίτλο «Η παιδαγωγική αξία του παραμυθιού»

Η τετάρτη τάξη παρουσίασε θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Καλλιστεία πουλιών, όλοι όμορφοι, όλοι διαφορετικοί»

Η πέμπτη τάξη διασκέδασε τους καλεσμένους παρουσιάζοντας «τα ξεφτέρια»

Η έκτη τάξη απήγγειλε το «ΑΝ» του Κίπλινγκ και έκλεισε με το «το ταξίδι συνεχίζεται… Σκέψεις και φωνές από τους μαθητές της Στ’ τάξης»

Τελειώνοντας το πρόγραμμά της κάθε τάξη χόρευε κι έναν χορό από διαφορετικό γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας.

Τη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Αθανάσιος Μεριβάκης, ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Αποστόλης Σπαθής, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κ. Ηλίας Καραμάνος, ο Αντιδήμαρχος παιδείας κ. Κων/νος Κοσμάς, ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Μιχάλης Μπαγιώτης,  καθώς και οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Φορτοτήρας Κων/νος, Καινανά Εύη, Καταρραχιάς Απόστολος.

Σχετικά βίντεο από τον δημοσιογράφο του Κρήνηlive κ. Θεόδωρο Λακιάρα

https://www.youtube.com/watch?v=nNnX_ZKlkeU

https://www.youtube.com/watch?v=TkafWeavtLs

2345678910111213141516171819

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *