Πήραμε το 3ο βραβείο!!!

ScreenHunter_110 Jun. 26 18.22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με απερίγραπτη χαρά και ενθουσιασμό δέχθηκαν εκπαιδευτικοί, γονείς , μαθητές και φίλοι του σχολείου μας τα αποτελέσματα του 7ου πανελλήνιου διαγωνισμού ελληνόφωνων εκπαιδευτικών ιστότοπων. Όπως μας κοινοποιήθηκε ο ιστότοπος του σχολείου μας διακρίθηκε καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση ανάμεσα σε 180 άλλους ιστότοπους της ίδιας κατηγορίας.

Το γεγονός της βράβευσής μας αποτελεί αναγνώριση για τους κόπους μας, δικαίωση για τους στόχους που εδώ και 4 χρόνια θέσαμε και μας δίνει το έναυσμα να συνεχίσουμε απτόητοι να αναβαθμίζουμε από το μετερίζι μας την παιδεία κόντρα σε κάθε είδους κρίσης των καιρών.

Ο διαγωνισμός περιελάμβανε 6 κατηγορίες εκπαιδευτικών ιστότοπων:

1η Κατηγορία: Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Δημοτικά Ειδικά Σχολεία

2η Κατηγορία: Γυμνάσια, EEEEK, ΣΔΕ

3η Κατηγορία: Γενικά Λύκεια ΕΠΑΛ, ΕΚ και ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής

4η Κατηγορία: Υποστηρικτές δομές εκπαίδευσης, Διοικητικές Μονάδες Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και Περιφερειακών Διευθύνσεων

6η Κατηγορία: Προσωπικοί ιστότοποι ατομικοί ή ομάδων εκπαιδευτικών

Η τελετή απονομής των Βραβείων του 7ου ΔΕΕΙ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015, στις 12.30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Κωνσταντίνου Τουλούπη», του Σχολικού Συγκροτήματος «Μάννα» στη Σύρο, στο πλαίσιο του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη».

Ευχαριστούμε τους αξιολογητές που έκριναν θετικά την ιστοσελίδα μας και αναγνώρισαν την προσπάθειά μας, καθώς και την αξία του έργου που παράγεται στο σχολείο μας. Ευχαριστούμε επίσης και όλους όσους με την ενεργό συμμετοχή τους μας στηρίζουν και μας υποβοηθούν στον καθημερινό μας αγώνα.

Θερμά συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε όλους του συμμετέχοντες.

1 σχόλιο στο “Πήραμε το 3ο βραβείο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *