Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

DSC04799aΑν η αθρόα προσέλευση κόσμου, τα θερμά χειροκροτήματα και ο ενθουσιασμός είναι κριτήρια επιτυχημένης εκδήλωσης τότε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού σχολείου Ταξιαρχών στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Με την καθοδήγηση όλων των εκπαιδευτικών του Σχολείου παρουσιάστηκαν θεατρικά δρώμενα όπως «ο Τρι το Τριγωνάκι» του Γιώργου Κατσέλη με τους μαθητές της Β’ τάξηςκαι υπεύθυνη εκπ/κό την κ. Ντάκου Γιάννα, «Τα αστρονομίσματα» των αδερφών Γκρίμ με τους μαθητές των τμημάτων που διδάσκονται τη Γερμανική Γλώσσα και υπεύθυνη εκπ/κό την κ.  Ρίτα Ρουσιαμάνη και μαύρο θέατρο «Η γέννηση του Χριστού» με τους μαθητές της Α’ τάξης και υπεύθυνο εκπ/κό την κ. Ευαγγελία Κουτσή. Οι μαθητές των τμημάτων διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας παρουσίασαν το έργο του  Καρόλου Ντίκενς «Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία» με την καθοδήγηση της καθ. Αγγλικών κ. Ειρήνης Σίμου.

«Έμπρακτη αγάπη, έγνοια και φροντίδα για όσους έχουν ανάγκη» είναι το βασικό μήνυμα που επιδίωξαν με την επιλογή των δράσεων οι εκπαιδευτικοί να εμφυτέψουν όχι μόνο στους μαθητές αλλά και σε όσους έχουν τη διάθεση να «ακούσουν» και προέτρεψαν τους γονείς μαζί με τα δώρα να τους γεμίσουν και πολύτιμες αναμνήσεις προσφοράς, αποδοχής, αγάπης, αλληλεγγύης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ Κων/νος Οικονόμου, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Δήμου Φαρκαδόνας κκ Θεόδωρος Παπακυρίτσης και Γεώργιος Μακρής καθώς και οι πρόεδροι των δημοτικών διαμερισμάτων Ταξιαρχών κ. Χρήστος Μπαρέκας και Πετροπόρου κ. Χρήστος Κουτής.

10a

 

 

DSC04844a

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *