Λειτουργία Σχολής Γονέων

Στους Ταξιάρχες και στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου λειτουργεί από τις 29 Σεπτεμβρίου Σχολή γονέων με υπεύθυνη την ψυχολόγο Κατερίνα Μακρυγιάννη. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Η σχολή λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα Τρίτη και Παρασκευή.

1 σχόλιο στο “Λειτουργία Σχολής Γονέων

  1. Ειλικρινά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διευθύντρια του σχολείου για τη συνεργασία που είχαμε και την πρωτοβουλία της να πραγματοποιηθεί σχολή γονέων στο δημοτικό σχολείο Ταξιαρχών.
    Στη συνέχεια θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που συμμετείχαν στις δυο ομάδες καθώς υπήρξαν συνεργάσιμοι, συνεπείς και ανοιχτοί προς κάθε καινούρια πληροφορία. Έμαθαν εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας, συζήτησαν θέματα όπως οι αδερφικές σχέσεις και η εφηβεία που τους απασχολούσαν έντονα αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι μοιράστηκαν συναισθήματα και αναπτύχθηκαν δεσμοί ανάμεσα στα μέλη.
    Άλλωστε στις σχολές γονέων συμμετέχουν συνήθως οι γονείς που είναι ψυχολογικά διαθέσιμοι ,αντιλαμβάνονται τη δυσκολία του ρόλου τους και δουλεύουν για να γίνονται καλύτεροι κ όλοι συμμετεχοντες ήταν! Ευχαριστώ για τις δημιουργικές συναντήσεις που είχαμε αυτούς τους δυο μήνες…
     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *