Δημοτικό σχολείο Ταξιαρχών

Το Δημοτικό Σχολείο Ταξιαρχών ιδρύθηκε το 1896. Το αρχικό κτίριο όπου στεγάστηκε το 1/θέσιο για τότε σχολείο ήταν Δημόσιο και είχε κτιστεί το 1927. Το 1959 όμως, επειδή ο αριθμός των μαθητών αυξήθηκε σημαντικά , έγινε μετεγκατάσταση σε νέο διδακτήριο δίπλα στον ναό των Αγίων Ταξιαρχών όπου λειτούργησε το Σχολείο έως και το 1999. Από το 1999 το Σχολείο στεγάζεται σε νέο κτίριο, σύγχρονων προδιαγραφών και σε ιδιόκτητο οικόπεδο 7625 τμ. Το σχολικό έτος 2011 -2012 το Δημοτικό Σχολείο Ταξιαρχών συγχωνεύτηκε με τα Δημοτικά Σχολεία της Φανερωμένης, Νομής και Πετροπόρου με αποτέλεσμα τον διπλασιασμό του αριθμού των μαθητών και την εξέλιξή του σε ισχυρή σχολική μονάδα

2 σχόλια στο “Δημοτικό σχολείο Ταξιαρχών

  1. Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω από την ιστοσελίδα σας.Νομίζω ότι θα χρειαστώ μήνες να δω τις δραστηριότητες των αγαπητών ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.Δε βρίσκω λόγια να εκφράσω την αμέριστη χαρά μου για ένα Σχολείο στο οποίο έβαλα τα πρώτα βήματά του.Αλλά,χαίρομαι που εσείς κάνατε το παραπάνω απ’ ‘οτι θα περίμενε κανείς.Η Διευθύντριά σας είναι ένα << κομμάτι μάλαμα>>!!!!!!
    Παιδιά μου ,Συνάδελφοι, στηρίξτε την,αγαπήστε την,γιατί με τέτοια ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ δεν προκειται να ξανασυνεργαστείτε.ΜΑΝΟΣ.
    Υ.Γ.Παρακαλώ να μη δημοσιοποιηθεί το όνομά μου.Θα ακολουθήσει άλλο κείμενο που θα μπορέσετε να το δημοσιοποιήσετε .Αυτό προορίζεται για <<εσωτερική κατανάλωση>>.Ευχαριστώ
     
     
     

  2. Μάνο μου, με αδικαιολόγητα μεγάλη καθυστέρηση απαντώ στο σχόλιό σου που, αν μη τι άλλο, μας τιμά! Ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που μας θεωρείς άξιους συνεχιστές του δικού σου έργου. Ασφαλώς και οι συνθήκες της εποχής όπου υπηρέτησες εδώ δεν σου έδιναν τη δυνατότητα να διαφοροποιηθείς από τη μάζα, να δραστηριοποιηθείς και σε άλλους τομείς και να κάνεις ευρύτερα γνωστό το έργο σου. Ωστόσο, υπήρξες υποδειγματικός λειτουργός της εκπαίδευσης και το έργο σου, αθάνατο, υποστηρίζει το δικό μας. Θα χαρώ να μας στείλεις μήνυμα το οποίο θα μπορούμε να δημοσιεύσουμε. Να είσαι καλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *