Ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων την Παρασκευή 27-1-2023

Σύμφωνα με απόφαση του Δήμου Καρπενησίου την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:00 πμ.

Ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων την Πέμπτη 26 -1-2023

Σύμφωνα με απόφαση του Δήμου Καρπενησίου την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί καθώς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καρπενησίου θα είναι ΚΛΕΙΣΤΕΣ λόγω χιονόπτωσης και της κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και καθίσταται επικίνδυνη για τις μετακινήσεις των μαθητών.

Αγαπητοί/ές γονείς/κηδεμόνες και μαθήτριες,

Σήμερα τα μαθήματα θα γίνουν εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας Webex. Έχει σταλεί ήδη μήνυμα στο e-mail σας με τον υπερσύνδεσμο και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη λειτουργία της τηλεκπαίδευσης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί (e-mail ή τηλεφωνικά) με την Προϊσταμένη του σχολείου για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Επίσκεψη Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Δ. Καρπενησίου, κ. Παντελή Χαλκιά, στο σχολείο μας

Σήμερα, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, επισκέφτηκε το σχολείο μας ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Καρπενησίου, κ. Παντελής Χαλκιάς. Ο κ. Χαλκιάς ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλες/ους, μοίρασε δώρα στις μαθήτριες και συζήτησε με την Προϊσταμένη τα προβλήματα που υπάρχουν στο σχολείο μας, υποσχόμενος πως ο Δήμος θα επιλύσει όσα άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αντιδήμαρχο και τον Δήμο Καρπενησίου για τη στήριξη!