9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

Το σχολείο μας τίμησε την 9η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022 πραγματοποιώντας “πράσινες” σχολικές δραστηριότητες, με κοινό σύνθημα “ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ ” και στόχο την ανάδειξη των ωφελειών της άσκησης στη σωματική και πνευματική υγεία. Περπατήσαμε κι εξερευνήσαμε το ποτάμι, τον νερόμυλο καθώς και διάφορα άλλα σημεία του χωριού μας, συνδυάζοντας την άσκηση, το παιχνίδι και τη χαρά της εξερεύνησης!

IMG 20220930 112847

IMG 20220930 122636 2

IMG 20220930 114501

IMG 20220930 115131

Ο Αγιασμός στο σχολείο μας για την έναρξη του νέου σχολικού έτους

Σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε o καθιερωμένος Αγιασμός στο προαύλιο του σχολείου μας, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να υποδεχτούμε για πρώτη φορά στο χωριό μας τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγο Σπυρίδωνα Σκλάβο, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Ιωάννη Σταματέλο, την Αστυνομικό Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Ολυμπία Γιαννιώτη, τον Αντιδήμαρχο Δήμου Καρπενησίου, κ. Παντελή Χαλκιά, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, κ. Λάζαρο Μπανιά, καθώς και κάτοικους του χωριού.

Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο ιερέας της ενορίας μας, πατήρ Ευστάθιος Τριβιζάς, ο οποίος στη συνέχεια ευχήθηκε  σε όλους/ες καλή σχολική χρονιά. Κατόπιν, η νέα Προϊσταμένη του σχολείου, κ. Μπαμπάλα Αναστασία – Ιφιγένεια, αφού καλωσόρισε τις μαθήτριες, τους γονείς και όλους/ες τους/τις παρευρισκομένους/ες, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία, χαρά, δύναμη και δημιουργία! Τις ευχές τους εξέφρασαν, επίσης, ο Στρατηγός κ. Σκλάβος κι ο Αντιδήμαρχος κ. Χαλκιάς. Τέλος, ο πατήρ Ευστάθιος κι ο κ. Σκλάβος μοίρασαν δώρα στις μαθήτριες.

Ευχαριστούμε θερμά όλους/ες όσους/ες μας τίμησαν με την παρουσία και τη στήριξή τους!

Καλή σχολική χρονιά!

 

Καλώς ήρθατε! Το Δημοτικό Σχολείο Στενώματος στο διαδίκτυο!

Από το παρόν σχολικό έτος 2022-2023 κι εξής το Δημοτικό Σχολείο Στενώματος αποκτά και διαδικτυακή παρουσία!

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες για το σχολείο μας.
Επισκεφτείτε τις διάφορες σελίδες μας, για να μάθετε περισσότερα.

Εδώ μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το σχολείο μας, την προσβασιμότητα στο σχολείο μας, τον κανονισμό λειτουργίας, τα νέα του σχολείου μας και τα στοιχεία επικοινωνίας του.