Δεκ 24 2013

Άρθρα του/της Vivi Hamilou

ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΟΥΡΠΗΣ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Σούρπης πραγματοποίησε τον καθιερωμένο του χορό πριν από τις εορτές των Χριστουγέννων. Αρκετοί οι παρευρισκόμενοι για την ενίσχυση του Συλλόγου και πολύ κέφι από γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς που ήταν παρόντες.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τους εκπροσώπους του Συλλόγου και συνεχίστηκε με παραδοσιακούς χορούς από τους μαθητές του σχολείου μας. Τη σκυτάλη παρέλαβε αμέσως μετά η ζωντανή ορχήστρα που ξεσήκωσε τους πάντες για χορό! Πρωταγωνιστές οι μικροί μας μαθητές που ξεδίπλωσαν τα εξαίσια χορευτικά ταλέντα τους, αλλά και οι γονείς που ενίσχυσαν το κέφι και την καλή διάθεση καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης! Το μικρόφωνο πήρε και ο Διευθυντής του Σχολείου μας, κ. Νικόλαος Περιστεράς, ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε για τις εξαιρετικές ερμηνευτικές του ικανότητες!

Συγχαρητήρια στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την καταπληκτική διοργάνωση τα έσοδα της οποίας θα αποβούν προς όφελος των παιδιών μας!

Δείτε το στο slideshare.net

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Trackback URI | Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση