ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

6/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ

Τηλ.2384021611 – 2384025239                                                     

 Fax. 2384025239                                                                            ΠΡΟΣ :    Γονείς και κηδεμόνες 

 

Αγαπητοί γονείς

Ευχόμαστε σε όλους σας μια καλή σχολική χρονιά για τα παιδιά σας, χωρίς προβλήματα  και γεμάτη δημιουργικότητα. Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως όλο το προσωπικό του σχολείου θα βρίσκεται κοντά σας για την αντιμετώπιση όποιου προβλήματος προκύψει σχετικά με την φοίτηση των παιδιών σας.

Στα πλαίσια της σωστότερης λειτουργίας του σχολείου μας, σας υπενθυμίζουμε τα παρακάτω:

Η ώρα υποδοχής των μαθητών το πρωί είναι  8.00 – 8.15. Οι γονείς θα αφήνουν τους μαθητές στην αυλή του σχολείου  και θα αποχωρούν.Δεν επιτρέπεται η είσοδος γονέων στους χώρους του σχολείου χωρίς άδεια.Η πόρτα εισόδου της αυλής κλείνει στις  8.20 .

Η λήξη των μαθημάτων όλων των τάξεων είναι στις  13.15  και οι μαθητές αποχωρούν. Όσοι γονείς παραλαμβάνουν οι ίδιοι τα παιδιά τους   παρακαλούνται να βρίσκονται λίγα λεπτά πριν το χτύπημα του κουδουνιού. Διαφορετική ώρα αποχώρησης  δεν επιτρέπεται. Για έκτακτο λόγο μπορεί ο μαθητής να αποχωρήσει με συνοδεία του γονέα ή κηδεμόνα ,αφού πρώτα ενημερωθεί ο εκπαιδευτικός της τάξης και ο Διευθυντής του σχολείου.

Για  να επικοινωνεί το σχολείο οποιαδήποτε στιγμή να δηλώνετε  τυχόν αλλαγές στα τηλέφωνά σας, που αποτελούν προσωπικά δεδομένα και δε δίνονται σε κανέναν.

Η χρήση κινητού τηλεφώνου ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής δεν επιτρέπεται στους μαθητές του σχολείου.

Να  παρακολουθείτε το καθημερινό πρόγραμμα της τάξης και να  φροντίζετε  η σχολική τσάντα να έχει τα απαραίτητα ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη μεταφορά βιβλίων και τετραδίων προς το σχολείο.

Να  ετοιμάζετε στο σπίτι ένα υγιεινό  πρόγευμα (σάντουιτς, τυρόπιτα,  φρούτα) και  να αποφεύγετε τα έτοιμα (σοκολάτες, κρουασάν, γαριδάκια, πατατάκια) ώστε οι μαθητές να συνηθίζουν στη υγιεινή διατροφή.

Να δίνετε το παγουρίνι τους  γεμάτο με νερό και  να αποφεύγετε τα πλαστικά μπουκάλια που είναι ανθυγιεινά.

Το σχολείο θα σας ενημερώνει για ότι προκύπτει με ανακοινώσεις που αναρτώνται  στην είσοδο του σχολείου ,με αναρτήσεις στην ιστοσελίδα  ( https://blogs.sch.gr./dimsosan )  και με ενημερωτικά σημειώματα που θα δίνονται στους μαθητές.

Σωσάνδρα  Σεπτέμβριος 2019

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Σαν σήμερα

  1. 23/10/1914: Η Μ. Βρετανία κηρύσσει τον πόλεμο στην Τουρκία και προσαρτά την Κύπρο.

Flag Counter