ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ “PLAY” ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Το Δημοτικό Σχολείο Ροδαυγής ζητά εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη διοργάνωση της μετακίνησης έντεκα (11) μαθητών συνοδεία δύο (2) εκπαιδευτικών προκειμένου να αναδειχθεί η πιο αξιόλογη, οικονομικά και ποιοτικά, προσφορά ταξιδιωτικού γραφείου. Συγκεκριμένα:

– Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί στις 02 Ιουνίου 2022, ημέρα Πέμπτη.

– Η μετακίνηση περιλαμβάνει μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Ροδαυγής.

– Το πρόγραμμα μετακίνησης θα περιλαμβάνει:

  1. Αναχώρηση από Ροδαυγή την Πέμπτη 02 Ιουνίου 2022 και ώρα 08:45 π.μ.

      2. Η ώρα επιστροφής στη Ροδαυγή ορίζεται στις 14:30 μ.μ.

Η προσφορά θα πρέπει να περιέχει και να εξασφαλίζει τα παρακάτω:

α) Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού εκπαιδευτικού.

β) Διασφάλιση ότι το μέσο με το οποίο θα πραγματοποιηθεί η μετακίνηση πληροί τις απαιτούμενες από το νόμο προδιαγραφές.

γ) Την αποδοχή από το πρακτορείο ποινικής ρήτρας σε περίπτωση αθέτησης των όρων αθέτησης του συμβολαίου από τη μεριά του (η κάλυψη θα γίνεται από την τραπεζική εγγύηση του Τουριστικού Γραφείου και το ποσό που καθορίζει το σχολείο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον διπλάσιο του συμφωνηθέντος ποσού).

δ) Σε περίπτωση που δεν θα πραγματοποιηθεί η μετακίνηση στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας, δεν θα έχει καμία επιβάρυνση το σχολείο.

ε) Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή (με ΦΠΑ) της μετακίνησης, αλλά και η επιβάρυνση ανά άτομο χωριστά.

στ) Η αποδοχή των όρων της παρούσας πρόσκλησης δεσμεύουν το τουριστικό γραφείο και οι όροι αυτοί υποχρεωτικά πρέπει να αναφέρονται στο ιδιωτικό συμφωνητικό.

Με την προσφορά, θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ. Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστούς φακέλους μέχρι και την Τετάρτη 18-05-2022 και ώρα 12:00 μ.μ. στο γραφείο της Δ/νσης του Δημοτικού Σχολείου Ροδαυγής ή να σταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail που αναγράφεται στο διαβιβαστικό.

Σημείωση: Οι προσφορές θα ανοιχτούν όπως προβλέπει ο νόμος την ίδια μέρα ενώπιον των εκπαιδευτικών και εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τα κριτήρια αξιολόγησης των προσφορών θα είναι οικονομικά και ποιοτικά.