Καλώς ήλθατε στο διαδικτυακό τόπο που δημιουργήσαμε για το Δημοτικό Σχολείο Ρίζας Κορινθίας!

Εδώ μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το σχολείο μας, την προσβασιμότητα στο σχολείο μας, τον κανονισμό λειτουργίας, τα νέα του σχολείου μας και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Στόχος αυτού του ιστολογίου είναι να αποτελέσει ένα βήμα ενημέρωσης, διαλόγου και επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων του σχολείου μας.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας επιδιώκουμε την προβολή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, καινοτόμων δράσεων, εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων κλπ. του σχολείου μας, καθώς και την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες από τους ίδιους τους μαθητές/τριες, αλλά και από την τοπική και ευρύτερη κοινωνία.

Το Ιστολόγιο αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξουμε το σχολείο μας, καθώς και να παρουσιάσουμε το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και τις διδακτικές μεθόδους που χρησιμοποιούμε στην εκπαιδευτική πράξη. Επιδιώκεται με τον τρόπο αυτό, η εξοικείωση μαθητών και εκπαιδευτικών με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, ώστε να μπορούν να αξιοποιούν τα τεχνολογικά μέσα σε κάθε είδους εκπαιδευτικά θέματα.

Ελπίζουμε το Ιστολόγιό μας να σας φανεί χρήσιμος και περιμένουμε σχόλια με τη γνώμη σας ή τις εντυπώσεις σας, αλλά και τις παρατηρήσεις σας.

Καλή πλοήγηση!!!