Δημοσιεύθηκε στην Α΄τάξη, Β' Τάξη, Γ΄ΤΑΞΗ, Δ' τάξη, Ε' τάξη, ΣΤ ΄τάξη

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Στις 24 Φεβρουαρίου 2023, με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, δόθηκε η ευκαιρία στο μαθητικό δυναμικό μας, να επισκεφτεί για ακόμη μία φορά το Λαογραφικό Μουσείο της Ορεστιάδας και να συμμετάσχει στις δράσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος ” Ένας Μπέης στο Μουσείο”.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων οι μαθητές και οι μαθήτριές μας γνώρισαν τα αποκριάτικα έθιμα του τόπου μας, απέκτησαν γνώσεις για το έθιμο του Μπέη, χόρεψαν και διασκέδασαν!!

2

 

 

με πετσετες

.png


.png

Την ίδια ημέρα είχε προγραμματιστεί οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές μας να επισκεφτούν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο χώρο της από την Υπεύθυνη, την κα Γεροντίδου Νόπη και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους αναφορικά με τη χρησιμότητα του δανεισμού ενός λογοτεχνικού βιβλίου και την ύπαρξη της βιβλιοθήκης.

Ταυτόχρονα συμμετείχαν σε μια εκπαιδευτική δράση που οργανώθηκε από την εκπαιδευτικό της Γ΄τάξης , την κα Γκρεκίδου Κυριακή καθώς και πήραν μέρος στο διαγωνισμό BOOKFACE, που διοργανώνεται από την Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης.

βιβλιου

.png

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *