ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Η εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία και η άφιξη των οικογενειών από τη χώρα αυτή στο Δήμο Ορεστιάδας δεν άφησε αμέτοχη τη σχολική κοινότητα των Ριζίων…

Μέσα στο πλαίσιο επικοινωνίας και συνεργασίας, που αναπτύχθηκε μεταξύ της σχολικής μας μονάδας και του Δήμου Ορεστιάδας, κινητοποιήθηκαν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν στο σχολείο μας, ταξινομήθηκαν από τις εκπαιδευτικούς και το μαθητικό δυναμικό μας με κριτήριο το φύλο και την ηλικία και παρελήφθησαν από το προσωπικό του Δήμου Ορεστιάδας.

Ευχαριστούμε την Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, την κα Μαρασλή Αναστασία για τις εποικοδομητικές της συμβουλές!!

Μέσα από την υλοποίηση της παρούσας εθελοντικής δράσης  δόθηκε η ευκαιρία στο μαθητικό δυναμικό μας  να καλλιεργήσει δεξιότητες ζωής και να βιώσει την προσφορά και την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο!

 

1

 

2

Σχετικά με ΛΕΥΚΕΛΗ Ρ.

H Λεύκελη Ρούλα διαχειρίζεται το παρόν blog του Δημοτικού Σχολείου Ριζίων.


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση