Δημοσιεύθηκε στην ΣΤ ΄τάξη, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ

MΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΙΑ ΑΝΘΙΖΕΙ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Μία νέα , δημιουργική συνεργασία ανάμεσα στα δύο ακριτικά σχολεία μας αρχίζει..!  Η Ένωση «Μαζί για το παιδί», πολύτιμος αρωγός του εκπαιδευτικού έργου των δύο σχολείων, δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθουν σε επαφή το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές της Στ΄ τάξης του σχολείου μας με το μαθητικό και εκπαιδευτικό δυναμικό του Δημοτικού σχολείου Λακκώματος Σαμοθράκης.

      Η Στ΄ τάξη του σχολείου μας ξεκινάει έναν νέο κύκλο συνεχούς συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης με τους μαθητές του ακριτικού μας νησιού με σημείο αναφοράς το Project  του Θερμοκηπίου που υλοποιείται στο σχολείο μας.

     Στο πλαίσιο αυτό οι μαθητές των δύο σχολείων είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν διαδικτυακά σε  μια πρώτη επαφή γνωριμίας και  να μοιραστούν τα ενδιαφέροντά τους  όπως και να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους.

1639308671591
Οι μαθητές μας συστήνονται!
Screenshot 3
Τι θέλω να πω για μένα; Κρατήσαμε τις σημειώσεις μας!

    Σε μία δεύτερη συνάντηση ταξιδέψαμε διαδικτυακά στο όμορφο νησί της Σαμοθράκης και γνωρίσαμε το Δημοτικό σχολείο Λακκώματος και το ομώνυμο χωριό . Από την άλλη μεριά , οι μαθητές μας έγιναν ξεναγοί των συνοδοιπόρων μας στην Δημοτική κοινότητα Ριζίων και στο σχολείο τους.

received 410703327177347IMG 20211103 112050

    Οι συναντήσεις μας όμως δεν σταματούν εδώ.. Το ταξίδι μας συνεχίζεται με απώτερο στόχο την καλλιέργεια δεξιοτήτων επικοινωνίας, συνεργασίας  και αλληλοϋποστήριξης , δεξιότητες πολύτιμες για την ομαλή κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη των μαθητών μας. .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *