Δημοσιεύθηκε στην ΔΩΡΕΕΣ -ΧΟΡΗΓΙΕΣ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ

 

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης διερευνητικής μάθησης και πειραματισμού της σχολικής μας μονάδας …πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο του οποίου ο εξοπλισμός θα αποτελέσει το εφαλτήριο για να διευρύνουν οι μαθητές και οι μαθήτριές μας τους πνευματικούς τους ορίζοντες, καλλιεργώντας ταυτόχρονα δεξιότητες του νου και της ψηφιακής τεχνολογίας.

Η βιβλιοθήκη πραγματοποιήθηκε μετά από την παρέμβαση της Ένωσης ” Μαζί για το Παιδί” η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αφουγκράζεται τις ανάγκες της σχολικής μας μονάδας και αποτελεί ένα ισχυρό υποστηρικτικό πλαίσιο του λειτουργικού πλαισίου του σχολείου μας.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” η κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η Γενική Γραμματέας της Ένωσης, η κα  Έρικα Οικονόμου, ο Δήμαρχος του Δήμου μας, ο κ. Βασίλειος Μαυρίδης, η Διευθύντρια της Α/θμιας Εκπαίδευσης, η κα Δήμητρα Βουρδόγλου, η Σ.Ε.Ε. , η κα Ιωάννα Μανάφη και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τηρώντας όλα τα μέτρα του πρωτοκόλλου του Covid-19.

Αναμνηστικές πλακέτες δοθήκανε στην Πρόεδρο και τη Γενική Γραμματέα της Ένωσης ” Μαζί για το Παιδί” σε ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης για τη δωρέα και τη συνεργασία με τη σχολική μας μονάδα!!

Θερμές ευχαριστίες αποδοθήκανε μέσω των μελών της Ένωσης στην κα Κυβέλη Αλεξίου η οποία χρηματοδότησε τη δωρέα και επιμελήθηκε τον εξοπλισμό της βιβλιοθήκης με εποικοδομητικό πνεύμα προκειμένου οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές /τριες της σχολικής μας μονάδας να ωφεληθούν στο μέγιστο βαθμό και να δημιουργήσουν τα βέλτιστα από κοινού!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *