Δημοσιεύθηκε στην ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

 

Σήμερα ημέρα Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε άσκηση σεισμού και πυρκαγιάς στη σχολική μας μονάδα στο πλαίσιο εφαρμογής του μνημονίου ενεργειών φυσικών καταστροφών.

Στη σημερινή δράση σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε ο κ. Διοικητής συνοδευόμενος από δύο πυροσβέστες της μονάδας του των οποίων οι συμβουλές υπήρξαν καίριας σημασίας για την εφαρμογή της σωστής άσκησης.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης τηρήθηκαν αυστηρά τα μέτρα του πρωτοκόλλου του Covid -19 και εφαρμόστηκαν με προσοχή απο τους εκπαιδευτικούς και το μαθητικό δυναμικό της σχολικής μας μονάδας οι οδηγίες για την ασφαλή εκκένωση του σχολικού κτιρίου.

Η αλληλεπίδραση του κ. Διοικητή και των συναδέλφων πυροσβεστών του υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική… οι μαθητές και οι μαθήτριές μας εξέφρασαν τις απορίες τους, διατύπωσαν τις απαντήσεις τους στα ερωτήματα του κ. Διοικητή και εφάρμοσαν βιωματικά όσα συζητήθηκαν.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Διοικητή της Π.Υ. Ορεστιάδας και τους συναδέλφους του για την οργάνωση και την ολοκλήρωση της σημερινής δράσης η οποία πραγματικά άφησε το αποτύπωμά της στο νοητικό δυναμικό των μαθητών και μαθητριών μας!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *