Δημοσιεύθηκε στην ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΣΤ ΤΑΞΗ, ΣΤ ΄τάξη

ΔΡΑΣΗ ΦΥΤΕΥΩ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΩ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ

Η 26η Φεβρουαρίου υπήρξε σηματοδοτική ημερομηνία για την εξέλιξη του project “Θερμοκήπιο”… η  συγκεκριμένη ημέρα ξεκίνησε με την απονομή ενθυμίων στον εθελοντή μέντορα τον κ. Χ. Μουταφίδη ο οποίος υπήρξε δίπλα μας με την έναρξη του προγράμματος!

Ξεχώρισαν, όμως, οι μαθητές και οι μαθήτριές μας που αποτελούν τους πρωταγωνιστές του τρέχοντος προγράμματος και για αυτό βραβεύτηκαν για τις ικανότητές τους και τις δεξιότητές τους!!

Μετά την απονομή των αναμνηστικών και των βραβείων οι μαθητές και οι μαθήτριές μας χωρίστηκαν σε ομάδες και ανέλαβαν να φυτέψουν την καλλιέργεια μιας συγκεκριμένης παραδοσιακής ποικιλίας σπόρων. Για το λόγο αυτό υπέγραψαν ένα συμφωνητικό στο οποίο γίνονται ανάδοχοι της ποικιλίας που θα καλλιεργήσουν…

Οι μαθητές εργάστηκαν ανά ομάδες εντός του θερμοκηπίου υπό την καθοδήγηση του κ. Μουταφίδη και της συνεργάτιδάς του της κας Χ. Τοπάλη…στη δράση παρεβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και ένας εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων…την παρακολούθησαν ταυτόχρονα συνδεδεμένοι διαδικτυακά η κα Τ. Μουλούλη από την Ένωση Μαζί για το Παιδί και το αντίστοιχο τμήμα από το Δημοτικό Σχολείο του Κολλεγίου Αθηνών μαζί με το δάσκαλό τους, τον κ. Π.Φινέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *